Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 27 iulie 2011

Oficial mi-e bine, dar...

-->
              Oficial imi merge bine….oficial s-ar putea si mai bine. Aveam eu o postare in care eram foarte dezamagita  ca  am esuat intr-o chestie profesioanla, dar apoi s-a rezolvat si ma simt atat de fericita.Nu aveam speranta ca se va rezolva. Dumnezeu a fost alaturi de mine aceste zile mai mult ca oricand. In fiecare zi mi-a dat cate-o veste buna. Simt o schimbare in mine, o schimbare venita de la Dumnezeu. Cred mai mult ca oricand in Tine. Un lucru ar lipsi sa fie totul PERFECT, dar  n-am timp si nici rabdarea necesara sa astept prea mult pana voi primi ce imi doresc. Mai bine o las balta.  Si asa ce rost are sa astept ceva ce nu stiu oricum sigur daca voi primi….
              Ma gandeam zilele astea ca sunt prea sincera si am prea multa incredere in oameni. Nu am zis eu asta au zis-o altii ! Si au dreptate. Vreau sa incerc sa schimb asta, dar imi este greu. Cand simt ceva trebuie s-o zic nu reusesc sa tin in mine oricat m-as chinui . Tot din cauza ca am prea multa incredere in cei din jur am esuat de multe ori. Cat sunt de naiva. Mi-e ca iar o sa esuez de asta incerc sa nu ma mai gandesc la o persoana in care chiar am incredere si nu reusesc sa inteleg de ce. Mi-e teama ca nu este asa cum pare….nu vreau sa fiu dezamagita iar…. Inca nu s-a intamplat nimic care sa-mi demonstreze contrariul, dar tot imi este putin frica. Te rog Doamne ajuta-ma sa fie bine totul…si-ti multumesc pentru tot ce mi-ai oferit ! :)


3 comentarii:

  1. La fel mi se întâmplă şi mie,însă în prim-plan nu prea am încredere în mine,şi asta datorită tot celor din jur..
    Oricum,să sperăm că timpul le rezolvă pe toate şi mă bucur de succesul tău :D !

    RăspundețiȘtergere
  2. Faptul ca esti sincera nu ar trebui sa te deranjeze, avand in vedere ca traim intr-o societate plina de oameni ipocriti si interesati. Nu mai asculta ce spun altii despre tine. Am facut asta si chiar si acum suport consecintele. Nu te schimba pentru nimeni. Gandeste-te si cati ar fi dispusi sa se schimbe pentru tine.
    Iar increderea trebuie castigata de fiecare in parte, ca si respectul.
    Si inca o chestie, nu mai pleca de la premisa ca s-ar putea sa fii iar dezamagita. Incerca sa risti putin, poate de data asta o sa fii surprinsa in mod placut. Nu toti oamenii sunt la fel. ;)

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...