Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 7 iulie 2011

Nu mi-ai zis ca va fi bine...

-->
N-ai fost acolo…. 
Si  te urasc pentru asta…

N-ai fost acolo ca INTOTDEAUNA de-altfel in ultimii 11 ani…
N-ai fost acolo sa ma sprijini, sa-mi spui ca orice s-ar intampla imi vei fi alaturi…
N-ai fost acolo sa vezi cum zambesc, si sar is sus de bucurie….
N-ai fost acolo cand am plans prima data pt prima iubire, sau primul prieten pierdut.
N-ai fost acolo sa ma feliciti cand am luat o nota buna, cand am absolvit liceul, sau cand am luat bacul .
N-ai fost acolo sa-ti simt dulcea imbratisare, si cu vocea ta  blanda sa-mi repeti: ,,Ti-am spus eu ca vei reusi !”

N-ai fost acolo asa cum nu vei fi nici in alte momente importante pt ca nu esti decat o amintire ce-o port zi de zi in gand, in trup si-n suflet ! Niciodata nu va fi asta de-ajuns, asa cum niciodata nimeni nu-ti va completa absenta . Super-mami NU exista, ea nu poate tine loc si de tata chiar daca unora le place sa traiasca cu iluzia aceasta !  

Sunt fericita, dar nu ma pot bucura complet caci lipsesti TU, cea mai IMPORTANTA FIINTA pentru mine ! Nu sunt un soldatel de plumb fara inima, nu-mi cere sa ma bucur fara tine, si sa las viata sa-si continue cursul, este absolut IMPOSIBIL !

Oare unde esti ? Imi este greu fara tine. Zilele se scurg fara incetare… te caut noaptea in vise, in amintirile mele, in fotografiile acelea ingalbenite de trecerea anilor, si pe buzele celor care te-au cunoscut, ei n-au decat laude pentru tine.  Ai fost omul care a lasat amprente in sufletul tuturor celor carora le-ai trecut pragul. Aveai planuri marete, dorinte si incepusei niste chestii, dar nu ai mai apucat sa le termini .

Unde esti ? Privirea ma indreapta catre fotografia aceea in care-ai zambit pentru ultima oara alaturi de familia ta, pe care n-ai fi parasit-o niciodata daca viata nu te-ar fi pus in fata acelei boli cumplite . Esti piesa lipsa din acest puzzle al fericirii mele…din pacate niciodata nu se va completa… esti doar o umbra ce rataceste pe taramul mortii . Eu nu voi fi niciodata completa !

Sunt prea multi ani la mijloc, iar pt mine nu au insemnat prea mult caci ai fost absent .

N-ai fost acolo azi, si nu vei fi nici maine .  Si o sa am nevoie de tine, si sper sa fie bine .

15 comentarii:

  1. oriunde ar fi, sigur e mandru de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil iti este greu fara el...:(

    RăspundețiȘtergere
  3. :( nu stiu ce sa zic .. m`ai lasat fara cuvinte. Imi pare rau :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce sa-ti spun...dar ma impresionat postarea ta...aceste cuvinte scrise au pornit din inima ta....fara nici o cosmetizare...reale. Esti un suflet minunat iar cu timpul ai sa intelegi ce inseamna viata. Te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult tuturor !

    Nymphetamine sper ca da :))

    Denisaa...FOARTE GREU, dar incerc sa ma obisnuiesc...de 11 ani tot incerc....


    Gabriella MULTUMESC enorm, pt vorbele tale, inseamna mult pt mine :)

    Andreea sa nu-ti para rau ...asa este viata...unii piertd altii castiga....

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer, chiar daca iti este greu trebuie sa treci peste. Nu stiu care este situatia ta ca nu prea am inteles de ce a plecat de langa voi, dar eu am un tata care m-am rugat de el sa ma sune, i-am dat numarul cand a zis ca nu il are si el tot nimic, ma tot vrajea ca nu are credit, dar exista minute. Eu am fost tot timpul cea care s-a dus pe la el si tot timpul imi vine sa plang cand vad un copil cu tatal lui de mana ca ma gandesc la mine, care nu am avut parte de asa ceva sau imi vine sa il pocenesc pe ala care urla la copilul lui mic care saracu nu stie cu ce a gresit. Am asteptat ca tata sa se intorca, dar stiu ca nu o va face, mi-am pierdut speranta, dar in sufletul meu exista o parte care crede ca lui ii pasa de mine, ceea ce nu este adevarat.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...