Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 4 august 2015

Nostalgie...


Din fanteziile unei visatoare
Cateodata evadam in trecut  caci  e singura fantezie care a fost cu adevarat reala.
Nisipul inca miroase a iubirea noastra, cea acum uitata si parasita in intunecimile sufletelor noastre, amagite si amarate de orgoliul care s-a patruns intre noi.
Dintotdeauna am iubit marea, insa m-am indragostit si mai tare cand am" trait-o'' in bratele tale.
Mi-e dor de acel August si de buzele tale arse de soare, mi-e dor sa ne prindem de mana si sa ne aruncam in valtoarea marii care niciodata nu ne-a dezbinat. Ne pierdeam in valurile spumoase ale Marii Ionice dar niciodata nu ne rataceam unul de altul. Aveam doar soarele deasupra noastra care ne incalzea iubirea, cerul albastru care se pierdea in imensitatea marii, si vantul  care ne alina cicatricile provocate de arsurile solare. 
Nu mi-am mai scufundat inima in nisip, iar tu  n-ai mai creionat traditionalul te iubesc . Mi-e dor sa dansam pe plaja aia pustie si sa ne intepam in scoicile aduse de flux, sa ne tavalim iubirea in nisipul fierbinte, sa ne arda talpile cand pasim pe el in amiaza mare, dar nu mai tare ca dorinta care ne acapara mereu, ca si cum ar fi prima si ultima data. Imi doresc sa ne prinda apusul si rasaritul imbratisati in locul nostru special, sa ma arunci in mare dimineata si eu sa ies furioasa dardaind de frig... iar pielea ta calda sa ma incalzeasca, ca mai tarziu sa te iubesc. Imi respiri prin toti porii, exact ca atunci, cand  trec prin locurile in care ne-am implinit iubirea pt prima data.
 De data asta nu mai suntem doi, voi fi doar eu... nu o sa ne mai intalnim intamplator, noaptea pe faleza aia aglomerata, si mult prea luminata. Si nici n-ai sa-mi mai saruti fruntea... Acum e seara, si cerul sta sa arda, exact ca a noastra iubire demult apusa.
Oare iti mai amintesti toate astea ? Dar cand ne-am strecurat in piscina, la doua noaptea ? Dupa ne-am innalltat pe terasa celui mai inalt hotel din statiune.  Nu m-am putut abtine si am trecut si pe-acolo, m-au inundat toate amintirile si sentimentele. Se derulau neintrerupt in mintea mea. Mi-e dor de tine in bratele altora. Si e gresit, dar nu te mai astept. Nu mai sper, nu mai visez, tu oricum nu ai sa mai fii niciodata al meu. Acum doar tacerea asta asupritoare a ramas intre noi. Au trecut aproape doua luni, fiecare zi parandu-mi-se o saptamana... nu mai zic de cei doi ani  care au lasat o gaura adanca in sufletul meu...

Un comentariu:

  1. Aceste sentimente vor ramane mereu in inima ta , vei reusii sa treci peste , sa mergi mai departe , dar vor mai fi momente , chiar daca vor trece anii , cand iti vei mai amintii , o parte din aceasta poveste , din povestea voastra va ramane mereu impregnata pe inima ta .

    P.S. Foarte frumos ceea ce ai scris , mi`ai transmis si mie starea ta .

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...