Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 3 martie 2013

Nimeni nu este ceea ce credea .


Am o revelatie ! De ce ? Uneori incepem sa ne cunoastem mai tarziu pe noi insasi. Cica nicio viata nu ne-ar ajunge pentru asta. Este nevoie de experiente si multe obstacole pentru a da inainte, pentru a te autodepasi !!!  NIMENI nu va fi ceea ce pare, sau cine credea ca este pana la final !! Autocunoastere=putere. Nu trebuie sa te temi. Chiar daca esti pus fata in fata cu cea mai grea incercare, trebuie sa fii constient de fortele tale, sa mentii controlul a tot ce se intampla caci totul are o rezolvare, iar mai devreme sau mai tarziu treci peste toate astea. Totul are un sfarsit si depinde doar de tine. Atata timp cat respiri orice este POSIBIL, fie rau sa bine. Important este ca tu sa fii deschis tuturor posibilitatilor, sa nu-ti lipseasca INCREDEREA. 

Eu pt prima oara sunt sigura de ceea ce vreau cu adevarat, insa nu e momentul sa discut despre asta. Si sunt mai hotarata ca niciodata. Sunt mandra de mine . Mi-e mila de fetita aceea naiva, simpla, cu prea multe principii, insa care nu stia ce vroia de multe ori. Mi-e mila de fata aia care se plangea mereu, dar nu lupta pt nimic. De acum va fi ochi pentru ochi, si dinte pentru dinte, plus inca ceva pe langa.

Teoretic, trebuie sa fii ipocrit in aceasta lume pentru a-ti atinge scopul, practic nu toti isi permit aceasta aroganta. Uneori este bine, de cele mai multe ori nu. Cei din jur sunt deranjati de adevar si incep sa te evite. Sa ii ia dracu pe toti. Trebuie sa invatam ca scopul scuza mijloacele.  Cred ca incep sa fiu pregatita de aceasta lectie. :)  Si uite asa, intr-o zi realizezi ca devii persoana ce nu credeai niciodata ca ai sa fii ! 

11 comentarii:

  1. Filosofia realsmului cotidian conform careia trebuie sa calci pe cadavre pentru a-ti atinge scopurile ia din pacate mare amploare.Viziunea asta machiavelica e destul de riscanta si va duce la satisfacerea omenirii, dar la pierderea de umanitate, culminand cu pierderea sinelui.

    RăspundețiȘtergere
  2. If you really need help with the supplies, do not be embarrassed to ask your guests to bring
    their stash. Perhaps not by the person taking that action the first time,
    but certainly by anyone who's been down that road a time or two. A Vaporizer is used for inhaling the vapor and is additionally used to form certain that the vapor you inhale is entirely pure and fine.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...