Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 26 aprilie 2018

Doar TU !


Barbatul vietii mele... pe tine te-am asteptat mereu. Te-as fi asteptat de la începutul vieții mele daca as fi stiut ca esti tu, Minune. Iti jur. Cand eram tânără am crezut in altcineva, o Iluzie... Imi cer iertare ca nu te-am asteptat. Dacă aș fi stiu ce stiu acum, dulce mi-ar fi fost așteptarea. Am fost atat de deznadajduita ca am crezut ca pt mine nu mai exista acel cineva care sa ma completeze. Ca eu nu o sa mai am parte de un happy end. Nu mai contează asta, doar noi si iubirea noastra contăm. Te iubesc atat de mult. Ai aparut tu Minune, si ai facut din sufletul si viata mea un Rai nemargnit, nu am destule cuvinte si fapte sa iti multumesc pt asta. Pur si simplu te ador. Nu exista cuvinte, sentimente si stări care sa exprime ceea ce simt eu pt tine. Tu esti norocul meu, TOTUL MEU. Atât ! Tu esti cea mai frumoasa persoana din viata mea si din cauza ta am invatat sa zâmbesc CU ADEVĂRAT. TE DECLAR VINOVAT PT ASTA ! 

Tu esti eroul meu, cel pe care il conturam in basmele mele. Mare mi-a fost surprinderea sa aflu ca nu existi doar ravasit printre randurile mele scrise. Atatia ani in care ti-am scris si am sperat ca ai sa apari nu au fost in zadar. Sa nu crezi suflet frumos, niciodata, cand cei mai putin visatori o sa iti zica ca acel Cineva nu exista. Ei doar incerca sa iti fure speranta.
TU SA CREZI ORICE S-AR INTAMPLA. ITI PROMIT CA O SA FIE BINE INTR-UN FINAL !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...