Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 26 aprilie 2018

Doar TU !


Barbatul vietii mele... pe tine te-am asteptat mereu. Te-as fi asteptat de la începutul vieții mele daca as fi stiut ca esti tu, Minune. Iti jur. Cand eram tânără am crezut in altcineva, o Iluzie... Imi cer iertare ca nu te-am asteptat. Dacă aș fi stiu ce stiu acum, dulce mi-ar fi fost așteptarea. Am fost atat de deznadajduita ca am crezut ca pt mine nu mai exista acel cineva care sa ma completeze. Ca eu nu o sa mai am parte de un happy end. Nu mai contează asta, doar noi si iubirea noastra contăm. Te iubesc atat de mult. Ai aparut tu Minune, si ai facut din sufletul si viata mea un Rai nemargnit, nu am destule cuvinte si fapte sa iti multumesc pt asta. Pur si simplu te ador. Nu exista cuvinte, sentimente si stări care sa exprime ceea ce simt eu pt tine. Tu esti norocul meu, TOTUL MEU. Atât ! Tu esti cea mai frumoasa persoana din viata mea si din cauza ta am invatat sa zâmbesc CU ADEVĂRAT. TE DECLAR VINOVAT PT ASTA ! 

Tu esti eroul meu, cel pe care il conturam in basmele mele. Mare mi-a fost surprinderea sa aflu ca nu existi doar ravasit printre randurile mele scrise. Atatia ani in care ti-am scris si am sperat ca ai sa apari nu au fost in zadar. Sa nu crezi suflet frumos, niciodata, cand cei mai putin visatori o sa iti zica ca acel Cineva nu exista. Ei doar incerca sa iti fure speranta.
TU SA CREZI ORICE S-AR INTAMPLA. ITI PROMIT CA O SA FIE BINE INTR-UN FINAL !

Un comentariu:

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...