Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 6 octombrie 2014

Toamna-n culori .
Toamna din nou.... macar in suflet sa mai pastram primavara....
Acum natura prinde o alta nuanta, atat de incantatoare pt ochiul uman. Padurea se arata falnica, culorile aramii si aurii se contureaza armonios, iar acolo unde roșul zorilor se revarsa lasa impresia unei paduri in flacari. In realitate chiar asta se intampla, toata viata din padure arde. Cu toata această multitudine de culori ea se stinge putin cate putin.  Isi plange clorofila si freamata de durere pt fiecare pata de culoare pe care noi o sorbim din priviri si  dorim sa o surprindem in fotografii,  pt fiecare frunza pierduta, natura e indoliata. Nici vantul nu e un tovaras prietenos in perioada asta, gadila copacii pana la epuizare... Cate un brad verde se mai inalta maiestos pastrandu-si splendoarea. Restul naturii ii invidiaza insa nu stiu cat de singuri se simt... si infrigurati din cauza furiei toamnei si iernii aspre. Chiar si pasarile ii parasesc,  fug pe taramuri inundate de caldura soarelui.... Natura pare atat vie in acest paradis al culorilor, insa adevarul e ca nu mai traieste de mult...exact ca unii oameni.

Diferenta e ca ea are sansa la renastere atunci cand primvara se arata zambitoare.  Pt noi, oamenii, nu mai exista o a alta sansa . 

Reedit later: Batrana Iarna, care pandeste de dupa colt a pradat padurea lasand copacii pustiiti. Acum Toamna si-a pierdut stralucirea. Nici macar o pata de culoare nu ii mai da viata de dinainte. 
Vreau Toamna inapoi !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...