Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 23 septembrie 2014

Te uit. Si pe tine.
Inca o postare VECHE, ratacita prin calculator .
  Ai sa ma uiti exact cand o sa te iubesc cel mai mult ,caci TU nu m- ai cunoscut niciodata indragostita,...de TINE . Ai sa ma consideri slaba  si o sa reprezint o dezamagire pt tine.

Femeia dura, cu suflet de gheata nu a existat niciodata, insa asta e masca pe care am considerat ca ar trebui sa o port cand ies in lume pt a ma proteja, in primul  rand de mine insumi, si-n al doilea rand de cei ca tine . Ai devenit ancora mea, cel care ma mentinea la suprafata intr-o lume in care nu-mi gaseam locul, ca mai apoi sa te pierd... 
Dar esti inca unul dintr-o lista inca mult prea scurta. Esti inca unul din inceputurile mele, dragule. Am sa te reneg si pe tine, toate cu ajutorul ratiunii mele,inca integre . Am sa invat sa te detest atat de tare pe cat m-ai iubit tu odata . Lasa-mi  inima sa-mi sangereze inca o data , important este ca imi voi pastra zambetul in fata ta si a celorlalti  !!! In mintea mea te-am  ucis deja, pt prima data.

Tu, dragule, ramai o poveste nescrisa, dar cu un SFARSIT . Povestile cu punct ma sperie cel mai tare, le prefer pe cele neterminate, mai raman loc de semne de intrebare, de o viitoare emotie, de speranta unui alt final... Noi n-am avut niciodata sansa unui inceput real, si pt asta ma declar vinovata .
Adio, pe niciodata ! Scurt, dar de vis, caci nu era ca-n filme, era mai bine .

Din fanteziile unei visatoare...   

Un comentariu:

Soapte ratacite...