Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 8 iunie 2011

La multi ani mie :)))

-->
Imi doresc ceva ce nu voi avea, un lucru marunt crede-ma, dar nu o sa am parte de el, sunt mai mari sansele sa imi aduca cineva luna de pe cer:)) dar chiar nu ma plang! Asa este viata ! Unii oameni nu pot sa primeasca ce-si doresc chiar de este un fleac. Nici n-ar trebui sa ma mai gandesc la asta, dar intervine obisnuinta. Nu imi spuneti sa lupt pentru ca e vorba de o situatie in care eu nu trebuie sa fac absolut nimic, alte persoane ar trebui sa-si intre in rol de data aceasta! In afara de acest lucru nesemnificativ imi doresc sa iau bacul la romana ca sunt VARZA !

In aceasta vacanta imi doresc sa ma distrez, sa pierd noptile, sa plec la mare cu nebunele mele preferate, sa ma indragostesc, dar sa nu sufar cand voi pleca la Brasov la  facultate (daca iau bacul) si sa imi cumpar telefon ! :))

Am implinit 19 ani, o varsta frumoasa ! Pacat insa ca nu stiu cum este sa ai aceasta varsta ! Eu ma simt mai mica cu vreun an…si-acum e bine ca la 18 ma simteam de 15-16 :)))

De cand am implinit 18 ani am inceput sa cunosc lucruri noi. S-au intamplat multe ! Cu bune si cu rele a fost cel mai frumos an al adolescentei . M-am schimbat destul de mult…un lucru rau: sunt mai emotiva, mai sensibila….lucruri bune: m-am mai maturizat, poate-am iubit candva asta  numai stiu acum. Uneori cand mai citesc printre acele randuri care par ca ascund  atata durere si iubire  nu le recunosc si ma intreb daca chiar eu eram ! De unde am scris eu rahaturile alea ? Pentru cine ? Probabil pentru o imagine falsa care nu a existat decat in mintea mea…

Acum nu mai sunt atat de curioasa, sunt mai nepasatoare fata de ce zic unii din presupusii prieteni, sunt indiferenta daca te comporti ca un copchil prost, te las sa ai ultimul cuvant  daca imi vii cu un argument de rahat sau pur si simplu bla bla bla:-@ , doar sa te stii multumit ca ai avut ultimul cuvant ! Nu imi mai pun increderea in prea multe persoane care duc vorba de colo colo, doar doua persoane in care chiar am incredere oarba ! Cineva mi-a zis azi sa nu am incredere decat in mine, ca prietenii nu exista si ca o sa-mi dau seama de asta peste vreun an, doi. Dar NU ! Refuz sa cred asa ceva, mi se pare imposibil ! De data nu am gresit, mi-am pus increderea in cine trebuia. Culmea, dupa 11 ani a trebuit sa realizez asta ! :))) Sunt SIGURA ca nu am asteptat atata ca sa fiu dezamagita !

Hai ca e tarziu de-acuma, v-am plictisit destul. Imi doresc toate cele bune….aaaa daaa si nu mi-au murit uratorii ba chiar am primit destule urari din inima si ziua de-abia a inceput, dar am  simtit nevoia sa scriu, e o ocazie importanta. Doar odata in viata faci 19 ani ! :))

Reedit later 3 zile mai tarziu: Spre surprinderea mea mi s-au indeplinit dorintele, chiar si acel lucru aparent marunt...:]]]  
Reedit 3 ani mai tarziu: Cata naivitate in antepenultimul paragraf, si nu numai...

8 comentarii:

  1. La multi cu sanatate...ai sa treci bacul cu bine si ai sa intri si la facultate.Nu trebuie sa-ti para rau ca pleci la facultate...adica nu mai esti acasa...fiecare dintre noi am plecat si crede-ma ca a fost bine.Viata de student este superba...poate o sa fie singurele amintiri peste ani de care sa-ti aduci aminte cu placere.Bafta si inca o data La Multi Ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc tuturor >:D< sper grabriela cu bacul si facultatea :-SS

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! :) Desi cu intarziere:) Imi cer scuze:) Te pup dulce si tot ceea ce iti doresti sper sa ti se indeplineasca>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca cam cu intarziere, dar la multi ani. Sa dea Domnul sa ai parte de tot ceea ce ai nevoie in viata.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...