Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 25 ianuarie 2011

Femeia fatala

           Nu simt decat fiori de gheata ce-mi strabat trupul de fiecare data cand privesc la acea fotografie si ma intreb daca este reala. Este atat de frumoasa...mai frumoasa decat as fi putut fi  vreodata....cu trupul ei de Angelina Jolie, merge agale pe strada asemenea unei feline, buzele carnoase, atragatoare, decolteu adanac si parul negru usor lung se lasa in bataia lina a vantului. Ochi albastri ca cerul, te imbata cu fiecare privire ce ti-o arunca, iar in spatele zambetului fin ascunde o perversitate de neinchiupuit. Nu ai cum sa nu-i rezisti. Poate sa obtina orice isi doreste, este in stare sa calce si pe cadavre pentru a-si atinge telul. Compromisuri? Cunoaste foarte bine acest cuvant.  Ai putea crede ca reprezinta prada , dar NU ea este vanatorul de data aceasta si l-a prins, tocmai pe acel el ce odata era special pentru mine, in ghearele ei. Este o deosebita placere pentru el sa-i cada in capcana. Pe ea, in club o gasesti mereu sus pe boxe unduindusi formele perfecte intr-un mod provocator, toate privirile fiind atintite catre ea. Are  lumea la picioarele ei si profita non stop de asta.
           Foarte multa lume o invidiaza si vor sa fie ca ea, unele fete o vad ca pe o amenintare, iar cele care se cred mai destepte considera ca reprezinta doar o jucarie erotica in mainile barbatilor. Toti baieti o doresc,unii pentru o seara, iar cei mai naivi pentru o intreaga viata. nu-si dau seama ca e doar un demon cu chip de om, si se lasa vrajiti de frumusetea ei trupeasca. Patrunde in mintea lor si le ghiceste orice fantezie reusind astfel sa le suceasca mintile pierzandu-si si putina ratiune de care dispun, ca deh' sunt barbati:)) Uita de tot ce e in jurul lor. Din pacate ea se joaca cu toti, are sufletul de gheata, nu pune NICIODATA sentimente. Uneori mi-as dori sa fiu ca ea, sa numai pun la suflet fiecare vorba ce imi este aruncata, sa-mi pot smulge de la radacina fiecare particica din inima si sa n-o las prada vreunui dobitoc. Asa nu as mai fi ranita, ei ar fi singurii ce ar avea nevoie sa le fie vindecate cicatricile din suflet. Aceasta femeie nu se lasa atrasa de oricine, isi alege prada acolo unde simte mirosul banilor sau parfum cu adevarat barbatesc. Ii place atat de mult sa cucereasca si s-o faca pe inabordabila la inceput, de ajungi s-o crezi. Exact atunci cand iti inchipui ca iti mananca din palma, DISPARE pe neasteptate , lasand in patul gol amintirea noptilor fierbinti si dorinta lui de a mai gusta macar o singura data din savoarea acelui trup pasional. Dar asta e imposibil caci ea este deja in cautarea unei noi victime.
           Toti stim ca aceasta femeie fatala exista undeva in jurul nostru, unii  dintre voi, si aici ma refer doar la baieti/barbati, ati dat de ea sau veti da, iar cei ce nu o veti avea va las sa va imaginati ca ati avut-o, iar cei ce nu si-o doresc tot respectul din partea mea.

           Voi ce parere aveti despre acest gen de femeie ??? 

Un comentariu:

Soapte ratacite...