Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 15 august 2011

Azi NU se spune la multi ani celor VII !

Azi  doar se canta VESNICA POMENIRE. Pana si cei de la stiri gresesc.

 Deci STOP ! Nu mai spuneti la multi ani azi . Gata cu postarile de genul pe facebook, pe bloguri sau prin statusuri . Azi este Adormirea Maicii  Domnului. Se fac parastase MORTILOR . Odihneasca-se in PACE ! Pe 8 septembrie este Nasterea Maicii Domnului. Atunci aveti LIBER sa spuneti oricarui om ce respira si poarta numele Mariei La multi ani si tot tacamul de urari specifice. M-am saturat de cate ori am zis asta si de aceea am hotarat sa scriu o mica POSTARE ! Nici eu nu stiam. Acum vreo trei ani tot ziceam eu la multi ani pana cand mi s-a zis ceea ce am scris mai sus. Toti gresim . De atunci incerc sa-i sfatuiesc pe toti sa NU mai faca asta ! :))

5 comentarii:

  1. interesant sa stii... habar n-aveam:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu ştiam:D Thanks de informaţie>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. stiam dar totusi depinde de persoana,unii sarbatoresc azi (stiu ca nu e bine) si daca ei considera ca azi e ziua lor..trebuie sa le spui la multi ani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiam ca este Adormirea Maicii Domnului si se fac parastase mortilor dar nu stiam ca nu e bine sa zici la Multi ani !
    Multumim pentru acest sfat!

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...