Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 11 aprilie 2011

Te urasc = te iubesc

                                Sa urasti e usor, dar sa iubesti e nevoie de curaj…

          Oare cati dintre voi ati spus ,,te urasc”  ca sa nu spuneti ,,te iubesc” ??? Sunt sigura ca majoritatea . Eu am zis de multe ori asta si uite-asa  cu unii chiar am ajuns sa ne uram impreuna:X dar cu unii nu .
         Azi o sa vorbesc de unul din acei baieti pe care l-am urat in trecut din tot sufletul. Ii spuneam asta mereu cand ma enerva cu anumite chestii sau ii adresam niste jigniri de toata frumusetea. :)) Probabil l-as mai fi urat si acum daca nu ar fi plecat, dar stiti vorba aia  ,,ochii care nu se vad se uita”.  A fost o iubire platonica fara prea multe lacrimi, nu pot afirma ca mi-a pasat asa tare chiar daca il vedeam destul de des…sau poate e doar impresia mea pentru ca acum nu mai simt nimic. Au trecut doi ani de atunci . A fost un secret ce l-am tinut bine ascuns, nu cred ca si-a imaginat NIMENI…sper…si sper sa nu-si dea seama anumite persoane dupa aceasta postare :)) :"> Lumea trebuie sa ramana cu impresia ca imi era antipatic. Acum nu mai pot scrie prea multe despre el, este pastrat in cutiuta cu amintiri , dar s-a lasat praful si totul e vag,  pentru ca AM TRECUT peste asta, era simpatic tipul si-atat…nu vroiam sa vorbesc de el, dar vroiam sa dau un EXEMPLU  din viata mea despre tot rahatul asta cu te urasc = te iubesc .

-->         Logic nu e totul complet si trebuia sa amintesc eu ceva si de idiotul pe care-l urasc in PREZENT . Si LUI i-am zis te urasc in timp ce bratele lui imi cuprindeau trupul,  buzele erau la jumatate de centimentru distanta soptindu-mi vorbe-n vant, dar nu-l credeam oricum . Frumos moment mi-am ales si eu, nu !? El stie ca e slabiciunea mea si cand a auzit asta mi-a spus : ,,Lasa ca stiu eu cum ma urasti tu pe mine ! ” M-am mai opus cateva secunde dupa care inevitabilul s-a intamplat si ne-am sarutat. Avea dreptate oarecum si nu prea, crede ca doar imi place de el, dar de fapt….numai eu stiu cata dragoste i-am purtat… -->

9 comentarii:

  1. Nu,nu este adevarata.
    Totul s-a intamplat acum cateva saptamani.In fiecare seara visam tot ce s-a intamplat.Si m-am gandit sa imi pun visul pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stateam eu si ma uitam nedumerita, incercam sa descifrez comentul tau...apoi mi-am dat seama ca mi-ai raspuns la intrebarea care ti-am pus-o la tine pe blog :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, ma regasesc in text:-j. La cati nu le-am spus ' te urasc ' doar ca sa nu le spun ' te iubesc'.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt unele persoane care lasa urme adanci in viata noastra...urme de fericire sau de tristete..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah! :X:X:X Ce frumos ,si eu i-am zis de multe ori " te urasc" desi el stie ca nu-i asa .

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu o intrebare :
    La ce foloseste jocul asta cu ,,ba da ...ba nu,,? Nu este mai bine sa avem puterea sa spunem clar ceea ce simtim?

    Tacand sau jucandu-ne cu vorbele nu va sti nimeni niciodata ceea ce ne dorim si din tot jocul cel care sufera cel mai mult este cel care nu are curaj sa isi recunoasca sentimentele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am avut o dragoste in secret de care acum regret pt ca am o familie.Dar ce am simtit si ce am trait a fost un vis prea frumos ni am rabdare sa scriu .a.Luati atitudine si cind va doriti ceva cu adevarat treceti la pasu urmator o viata ai .Nu spuneti te urasc cind defata va mintiti singuri

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am trait o aventura cu un barbat insurat un an a fost bomboana dupa tort din viata mea ma distra ma plumba .ma iubea .ma respecta .ma cobora si ma ridica im.i dadea valoare ierea matim .Cu ce am ramas .......cu degetul in gura nu am mers mai departe .Nu am avut curaji pt ca am ales sa stau linga copilul meu de adta il iubesc maxim si il urasc nu mia gresit cu nimic de asta il uradc

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...