Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 10 martie 2015

Umbrele intunericului ...

ma vaneaza si ma venereaza. Trupul meu, castelul lor.
Si inima imi cere sa iti scriu iar... ma urmaresti la fiecare pas, ai devenit umbra fericirii mele.

Mi-e teama. Asta e singurul sentiment care ma urmareste de 4 saptamani incoace. Traiesc acolo in cea mai ascunsa solitudine. De ce ? Mi-e teama... ca o sa fiu privita asa cum ma uit eu acum la mine din cauza ta.

 Si chiar daca cineva mi-a zis ca asta nu schimba nimic eu stiu ca realitatea sta altfel. Lumea e ignoranta si e incapabila sa te inteleaga. Esti dificila, cei care nu te cunosc asa bine se pot panica in prezenta ta.... ori e doar o mica minciuna de care ma agat ca sa-mi fie neputinta mai usoara .Adevarul este  ca faci parte din viata mea si chiar daca eu te neg si te reneg  nu ai sa pleci, te-ai agatat de mine mai rau ca raia... 

De fapt nici nu eu nu te cunosc prea bine, esti  nou venita in viata mea. Te-ai retras in mine, dar nu te-am dorit niciodata. Cine te-ar dori? Furi libertate si sperante; sadesti  in sufletul oamenilor doar  frica, neputinta, frustare si ura .

Nu stiu sa ma lupt cu tine, suntem din dimensiuni paralele. Si oricum toata lumea stie ca esti invincibila . Este normal sa se sperie. De cand te-am aflat mintile mele au luat-o din loc, pe langa asta am ajuns sa iti vorbesc ca si cum ai fi o persoana, dar nu esti ca iti jur ca te-as ucide cu propiile mele maini pt a scapa de tine. Te-am si botezat, ”Umbra mea”. Hilar .

Umbli prin mine si-ti sunt refugiu. Esti prezenta in fiecare celula a corpului meu, imi curgi prin vene si-mi strapungi fiecare artera. Te hranesti cu tot ceea ce insemn eu.
Imi doream sa te cunosc in cativa ani cand viata mea deja era aranjata. Ai aparut acum sa-mi strici si mai tare ploile, de parca viata mea nu era destul de complicata. Incerc sa ma rup de vechea viata, dar nu izbutesc in niciun chip. Mai bine alergam impreuna departe, decat sa-i infruntam pe toti. Tu cresti si eu ma desir in milioane de particule atat in plan fizic cat si metafizic.

Ai ales sa ma chinui fara ca macar sa ai o destinatie finala. Imi era mai simplu daca te sfarseai. Nimeni nu o sa ne doreasca atata timp cat facem parte din acelasi pachet. M-ai ingenunchiat psihic. Ai facut prapad in toata existenta mea.


Cine a cunoscut sau cunoaste aceste sentimente va intelege la ce ma refer. Nu i le doresc nimanui. Pace.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...