Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

vineri, 5 iunie 2015

Almost love...


"- Whats the saddest word in english?
- Almost.
- Why?
I was almost good for hIm. He was almost in love with me. We almost made it. "Prezent: Pt toate cuvintele nespuse. Pt acele 4 nopti nedormite, pt saptamana in care mi-am baut lacrimile din perna uda. Pt sentimentele care n-au apucat sa infloreasca frumos in nici unul din noi, pt fluturii din stomac, pt explozia de emotiii de care nu ma mai credeam capabila.

Pagini din trecut: Te rog, raneste-ma, dar din iubire. Ucide-ma cu zambetul tau, respira-ma, iar apoi aduna-ma la un loc si fa un intreg din toate bucatelele inimii mele... La final, ingana-mi toata iubirea ce ti-o port... 

Tine-ma de mana mereu si nu ma lasa sa ma ratacesc de calea mea. Singurul loc in care ma rog sfintilor sa ma pierd in fiecare zi sunt bratele tale atat de primitoare, atat de calduroase...
Stii ca ma abat usor din drum, insa daca ar deveni ”al nostru’’ drumul acela ar deveni scopul meu in viata... Te rog sa nu vii si sa pleci cand iti aduci aminte, sa nu ma faci sa ma rastalmacesc cu toata fiinta mea cand revii. Esti colacul meu de salvare in lumea asta superficiala, esti cel care imi da forta sa devin mereu mai buna ca in ziua precendenta. Asta insemni tu pt mine, nimic mai mult !!! 

Libertatea iubirii in fata careia ma inchin e atat de ucigatoare ca mi-e frica de mine in astfel de momente. E vorba de totul sau nimic...totul pt tine si nimic pt mine, este boala cea mai crunta. Ma avant ca o tornada in mrejele ei fara sa mai privesc ce e in fata... Ma izbesc de tot ce se poate, dar eu nu simt atata timp cat stiu unde trebuie sa ajung: intr-a ta inima. Imi caut adapost prin raceala sufletului tau. E frig si doare, dar pentru mine nu exista nici un semn care sa indice stop. Am sa te ajung cu toate ca ma sting incercand, cu toate ca ma alungi eu te voi gasi neincetat in al meu suflet ravasit inca odata de-o ploaie de primavara... una trecatoare. Tu esti aia, dar indur...indur si te ador in continuare, pana la final. 

Si finalul acela a fost in urma cu un an, dragule...
Si n-am sa te mint cand iti marturisesc asta: ”- Aproape ca te-am iubit ! ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...