Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 8 februarie 2011

Uratule TE URASC !

I'm not insulting you. I'm just describing you.


-->Era iarna lui 2009, ma aflam pentru a treia oara in acel loc, erai beat muci si ai venit la mine, deh' eram noua si vroiai sa mai adaugi inca una pe lista ta de cuceriri, insa eu nu ti-am dat nici o importanta. Pentru mine reprezentai doar un RAHAT cu ochi, doar ambalajul era de calitate. Dansam noi, dar eu eram cu capul pe sus, de-abia daca te bagam in seama, nu ma atrageai cu absolut nimic. Mi-ai spus cum te numesti, dar nici numele nu ti l-am retinut, noroc ca il stia una din prietenele mele, ca esti genul de tip cunoscut de toata lumea, la fel si reputatia ta de baiat ,,bun", un Don Juan de mahala. Pacat scumpule, eu nu eram impresionata de aerul tau macho si duhoarea pe care o emanai de la nenumaratele tigari si paharele de alcol pe care le bagasei in sistemul tau. A doua zi oricum nu ti-ai amintit de mine, dar nici eu nu ti-am simtit lipsa.Tare mi-ar fi placut sa ramai un NIMIC pentru mine pana la final, ca sa nu mai trec prin ce-am trecut.

  Iulie 2010, iar apari langa mine, m-ai prins exact in momentul in care eram atat de fragila, ma simteam parasita si fara incredere in mine si in cei din jur. Te-am lasat sa te apropii....MARE GRESEALA...te-am lasat si a2a oara, iar a3a oara era deja prea tarziu caci ma indragostisem de tine...asta a fost o GRESEALA ENORMA ...Ti-ai jucat rolul dupa care ai parasit scena. Nu m-a deranjat asta pe cat m-a deranjat faptul ca din cand in cand mai reintrai in scena si reuseai sa ma zapacesti de cap,.Cand tu apareai eu imi reluam rolul de adolescenta cu inima franta.

Esti un IDIOT, m-ai vazut asa fragila, asa copila, nu puteai sa ma ignori, sa nu-mi faci rau ? Tie nu ti-a pasat, te-a durut exact in partea posterioara, si nici acolo, ai profitat de naivitatea si de sufletul meu inocent. TE URASC ENORM !!! Ai o fata, Doamne imi vine sa vomit pe ea, nici nu stiu ce mi-a placut la tine, m-am sters la cur cu tot ce ne-a legat. Esti asa urat, noroc ca te mai salveaza felul in care te imbraci, si parul tau BRUNET, atat de perfect cu sau fara freza... Ce te-as lasa oleaca chel, :)) si m-as pisa in gura aia a ta puturoasa. Esti de-a dreptul JALNIC, scumpule ! Sunt constienta ca merit ceva mult mai bun, toti din jur mi-au repetat asta pana cand intr-un sfarsit am reusit sa bag si eu asta la capatana. Credeam ca ei abereaza, dar tot timpul eu aberam, te-am iubit prea mult si DEGEABA..


Cu atitudinea aia a ta de baietel smecher...nu stiu cine te va mai suporta mult timp. Sincer, ACUM ma lasi RECE, te vad exact ca la INCEPUTUL INCEPUTURILOR !!! Pa-pa te pup !!!PUNCT...sper :-S



Scrisoare catre IMAGINATIA MEA !

10 comentarii:

  1. Ceva imi spune ca daca si-ar flutura un pic freza prin fata ta acest Don Juan de mahala, i-ai cadea din nou la picioare, asa urat cum e el. Pentru simplul motiv ca dragostea e oarba. Toata furia ta scrasnita printre dinti si cuvintele dure la adresa lui nu fac decat sa dovedeasca inca o data ca flacara nu s-a stins si ca inca iti mai pasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa zicem...oricum eram nesigura, asta daca ai citit ultimele cuvinte PUNCT...sper :-S nici eu nu eram asa sigura de ceea ce am zis, stiu doar ca in momentul in care scriam asta simteam ! :))

    acum imi este INDIFERENT...a trecut mult timp de-atunci !

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) omul nepotrivit la momentul nepotrivit <3

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...