Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 1 octombrie 2012

Relatii perfecte ??? Sau NU !



,,Ce frumosi sunt impreuna...si se inteleg asa bine... „

Chestii de genu iti vin in gand cand vezi pe strada sau in poze cupluri fericite ce sunt impreuna de ani buni. Realitatea insa-i alta... nu vreau sa generalizez, dar asa e in majoritatea relatiilor de genu.

Sunt uimita cand vad relatii de ani care par perfecte...iar asta-i doar in aparenta ! :| Mare pacat sa-ti pierzi timp pretios cu astfel de persoane...prea trist :| Nu inteleg de ce nu renunta niciunul.... cu ce ajuta asta cand unul din ei inseala, mint sau se comporta aiurea. Mai bine singura decat sa te consumi pt o relatie de genu' ce mananca cu pofta din tine. Asta pana intr-o zi indepartata cand te trezesti la final si simti ca numai poti, dar este prea tarziu... Anii deja ti-au secat o mare parte a tineretii :|

Sa nu credeti ca doar baietii sau fetele fac chestii aiurea.... ambele sexe sunt la fel.... curve si fustagii.... Au dreptate baietii ca au asa o parere urata despre fete, insa si fetele au dreptate. Niciun sex nu inseala mai mult. Este egalitate.   Si intotdeauna mi-e mila de celalalt care iubeste sincer si saracu/saraca n-are habar...

Bine, bine...unii stiu sa se ascunda dar ce faci cu PROSTII/PROASTELE care se lasa prostiti pe fata  ???Doamne ce oameni... imi vine sa-i scuip in fata. Mi-e sila frate de prostia unora .

Uneori chestiile de genu ma sperie... nu-mi doresc asa ceva NICIODATA... de fiecare data cand fac un pas inainte observ foarte multe chestii si ma face devin atat de indiferenta... Chiar imi e bine asa momentan. Doamne apara-ma si pazeste-ma ! :| :))


Tu ce crezi despre acest gen de relatii ? Ce ii tine impreuna ? Obisnuinta ?sau ce ?

10 comentarii:

  1. Uneori, chiar daca pare de necrezut, cuplurile care par nepotrivite duc o viata frumoasa impreuna. Chiar daca multi nu vor sa arate, ei au o relatie de invidiat. Obisnuinta nu este un beneficiu in cadrul relatiilor, cea mai buna este intelegerea, comunicarea si apoi iubirea sincera si neconditionata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu vorbesc despre cuplurile in care cei doi par nepotriviti... ma refer la fapte reale...inselat pe fata sau nu , minciuni...si tot ce-am zis eu mai sus :| exista foarte multe cupluri de genu din pacate...vad in jurul meu...

      Ștergere
  2. Relatii perfecte?Niciodata.Doar in filme,dar nici acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de parere ca nu poti fi perfect in nici-un lucru insa poti atinge perfectiunea de multe ori...exact asa e si cu o relatie.Daca ai grija de ea ca de ochii din cap:)) tot cei posibil sa iasa bine in majoritatea lucrurilor...
    ce sa zic...prostia e mare...iar ce vedem noi pe strada...is doar efectele prostiei testate pe niste bieti oameni..

    RăspundețiȘtergere
  4. Să ştii că sunt relaţii în care înşelatul nu e o aşa mare problemă, pentru că pentru ambii parteneri e considerat sex şi atât. Pe mine mă roade că în relaţia actuală sunt prea geloasă şi reacţionez atât de tâmpit uneori sub impulsul geloziei. Mi-aş dori să îmi recâştig calmul de altă dată..

    RăspundețiȘtergere
  5. Uneori este de vina obisnuita sau poate sunt prea prosti si traiesc cu impresia ca este capat de lume. Daca intr-adevar una dintre cei doi tine la persoana repectiva il pune la respect,daca pot spune asa :)) Adica lupta pentru relatia lor ,asta in cazul in care se merita.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. corect corect corect. oricum, momente naspa sunt in orice relatie, ideea e sa fie mult mai putine decat alea bune :D

    RăspundețiȘtergere
  7. curva este de fapt o femeie cu exact aceeasi morala sexuala ca a unui barbat

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt oameni ce nu isi imagineaza o relatie stabila fara inselat/cearta/ drama emotionala/ impacare. Pentru ei este ceva normal ca partenerul sa nu fie dedicat relatiei 100%. Prefera o telenovela si nu considera ca si-au secat anii tineretii. Trebuie sa te penalizez insa pentru poza care are cuvant swagger:)) Par genul de oameni despre care vorbim, doar ca ei zic YOLO:))

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...