Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 30 aprilie 2012

Ruga pentru cel ce va sosi :)




Fanteziile unei visatoare

Vreau sa ma doresti asa cum te doresc eu. Pentru asta iubeste-ma, iubeste-ma si protejeaza-ma cu toata fiinta ta. Fa-ma sa ma simt in siguranta, cum ai facut intotdeauna. Nu ma impinge sa fug si sa ma ascund in mine, caci voi hrani demonii cu al meu suflet. Voi fi a ta suflet si trup, trebuie doar sa vrei, sa-mi arati parti din inima ta, sa ma iubesti cu fapte, nu prin vorbe mincinoase . Poarta-ma cu grija pe acest drum necunoscut pe care nu am calcat niciodata. Arata-mi ca se poate si altfel. Daca ma tem intelege-ma, nu ma fa sa ma simt ca o ciudata… :) caci o sa alerg atat de departe incat voi uita iar de tine, de voi, de mine. Am trecut prin asta odata. Nu mai vreau. Tu, cu felul tau minunat de-a fi ai reusit sa ma prinzi. Nu ma asteptam… nu din partea ta. Mi-ai readus sufletul unde ii este locul, fluturasii in stomac, si zambetul pe buze.  A trecut atat de mult timp incat ma intreb ,, Oare asa zboara fluturasii ? “ – nu prea le mai recunosc zborul… Si mai exista o problema: am functionat atata timp fara o inima incat acum imi este foarte greu sa ma obisnuiesc cu ea. La orice intepatura, indiferent cat de mica va fi, o sa ma lipsesc IAR de ea, o voi renega, FARA EZITARI. Jur.

Noroc ca nu imi pasa prea mult, noroc ca pot opri totul la timp, ca nu ma va durea. INDIFERENT ca mi-ai adus toate astea INAPOI pentru o perioada scurta  inca n-ai devenit omul de care sa-mi fie dor cand sunt departe. Mi-a facut placere sa te-ntalnesc, sa gust din buzele tale delicioase, sa te cunosc. O sa ne revedem, dar nu curand ... poate chiar niciodata... 

Reedit later: Ai fost efemer si  mi-ai adus bucurie, fara dureri. Este in regula sa simti fara sa iubesti .Acum pleaca, incep sa ma invat cu ceea ce imi oferi . Nu as dori sa ma invat cu aroma ta .

3 comentarii:

Soapte ratacite...