Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 1 ianuarie 2012

Toast 2012. Pentru voi ♥ La multi ani !

Primul toast in acest an este pentru persoanele care le iubesc din toata inima, dar dintr-un motiv sau altul nu sunt langa mine in acest moment, la cumpana dintre ani. Unele persoane poate nu se vor intoarce niciodata in viata mea…

Prima persoana si cea mai importanta, tatal meu pe care mi-l doresc in orice clipa a vietii mele aici, nu doar acum. Poate ca o sa-l revad, dar intr-o alta viata…nu stiu cand..doar Dumnezeu stie.




Mai exista o persoana care imi este tare draga, dar nu e aici, si nu stiu daca/cand va reveni in viata mea, cand toate vor fi ca-n vremea aceea, cand lucurile mergeau atat de bine. Nu credeam niciodata ca o sa ajungem sa ne indepartam. Oare nu era atat de puternic cladita acea prietenie precum credeam eu ? 


Ultima persoana, dar nu cea din urma, el… acel el pe care nu-l voi avea niciodata, acel el caruia mereu ii va apartine o particica din sufletul meu. Vreau sa fie ultima oara cand ii rostesc numele, ultima data cand o sa-I simt lipsa, ultima data cand vreau sa-l simt aproape, ultima oara cand voi scrie de el. Pentru tine dragule, acest toast este primul si ultimul din acest nou an (2012). O sa uit ca odata te-am iubit.


             Vreau ca ei,voi  cititori, si toate persoanele din viata mea sa fiti fericit, sa aveti de acum si pana ce o-ti trai ani imbelsugati cu cat mai multe impliniri.

             Hai sa spunem la revedere acestui an, fara regrete, dar si fara a mai privi in trecut ! Hai sa ne facem o promisiune noi insine ca anul  acesta vom abandona toate lucrurile care ne faceau rau. Sa privim totul cu bucurie, sa fim optimisti ca ceea ce va urma va fi de 10000 de ori mai extraordinar ca ce-am lasat in urma.




3 comentarii:

Soapte ratacite...