Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 16 ianuarie 2012

Oamenii - niste animale !

 Da. Plang. De ce ? Ca sunt o proasta, ca imi pasa prea mult de orice om din viata mea.  Pun prea mult pret pe oameni, iar 99,9% NU meritati ! Peste tot aud acelasi lucru si incep si eu sa cred. Cum dracu am putut avea incredere in tine atatia ani ? Am fost o oarba. Tu esti o profitoare. Ei au dreptate .

Mereu ai ascuns ceva in privirea ta…mereu ai vrut sa zici ceva, dar n-ai avut incredere sau esti doar o fiinta parsiva…. De ce nu am citit asta mai devreme …daca aveai ceva de spus trebuia sa  zici,: , Nu te mai vreau in preajma mea.” Era simplu de zis. Prefer adevarul decat sa ma iei cu pretexte tampite.

O sa vina ziua in care nu o sa-mi mai pese de toti acei oameni care mi-au distrus miturile…o sa vina ziua in care o sa renunt la acele vise construite in jurul meu de oameni ca voi. Niciodata n-am fost atenta la detalii, urasc sa fiu o perfectionista, dar poate nu se mai ajungea pana aici daca tineam ochii deschisi, daca nu lasam persoane ca voi sa-mi invadeze sufeltul. Sunt inconjurata de vipere si barbari. Au reusit sa ma otraveasca cu veninul lor. Iar ma revolt contra voastra. Pramatii ordinare. Jigodii ! Da. Asta sunt oamenii. Si femei si barbati. Nu-i vorba doar de tine, ci de TOTI.TOATE .

Nu reusesc sa inteleg cum am pus un pret asa mare pe niste oameni atat de mici ca voi, fara credinta-n prietenie si iubire, fara vise, o viata lipsita de sperante si optimism. Miseilor. Nu vreau sa mai plang pt niciuna din aceste iluzii. Mi-ati rapit tot in acest timp. Sunteti niste hoti de suflete. Distrugatorilor. Va reneg. Iesiti demonilor din inima.


 ,,Omul este cel mai evoluat animaldovada? - distrugerile pe care poate  le facă."

Un comentariu:

  1. Na...Nu dispera! Stai liniştită...Aşa-s toţi oamenii... nimeni nu merită încrederea nimănui.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...