Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

vineri, 20 ianuarie 2012

Durere...

      ,, Odata ceva m-a durut atat de tare, incat tristetea nu-mi incape in trup, si simt ca fiecare vena e pe punctul de a exploda de durere. Nu ma pot intoarce, nu-I pot infrunta. Trec zilele, dar durerea inca este prezenta aici. Si dimineata cand ma trezesc am senzatia ca acest cosmar niciodata nu a fost real,  si ca totul e ca inainte, dar asta dureaza atat de putin… “

     ,, Eu simt…stii foarte bine ce simt, dar eu nu te pot ierta…nu-mi mai spune sa te iert…tu erai totul pentru mine…tu m-ai dezamagit…o imbratisai pe ea…nu vreau sa-mi mai explici nimic…aveam incredere mai mult decat orice pe lumea asta….singurul lucru de care aveam nevoie era adevarul…cineva care sa-mi fie loial…sa nu-mi spuna vorbe goale. Cand aveai de gand sa-mi spui ? Spune-mi ? Cand aveam sa fim departe, cand nu ar fi fost nimeni care sa ma sprijine ? Atunci aveai de gand sa-mi spui cand toti stiau ? Iubirea noastra era magica. Eu nu iubeam pe nimeni decat pe tine. Te iert, dar magia s-a rupt…numai are niciun rost…Juramantul a fost un vis, dar eu m-am trezit…”

   ,,Vreau ca totul sa se schimbe dar nu fac nimic sa evadez din cusca. Pe dinauntru tip, ma plag. Urlu, ma zbat, ma insult, dar adevarul e ca nimic nu se va schimba daca eu nu ma schimb. A sosit vremea sa-mi joc cartile, si mai ales pentru ea, inainte sa fie prea tarziu…”

     Ea: Nu nu sunt bine. Totul imi iese rau… el nici macar nu ma baga in seama. Zice ca sunt o prostuta rasfatata…
     El; Dezvaluie o fata care n-o cunoasteam si cred ca nimeni n-o cunoaste. Arata o copila buna…o copila indragostita…daca acel baiat e intelligent isi va da seama cum esti in realitate, ca valorezi mult. Te vad si pari atat de fragile incat imi vine un chef sa te protejez…”

   Lumea nu e asa cum pare. Acea casa de papusi cu o familie iubitoare, prietenii si iubiri perfecte exista doar in magazinele cu jucarii si-n filme. In viata reala, prietenii sunt doar un grup de necunoscuti ce se ocupa doar de propiul interes. Cand numai poti crede in nimeni ce-ti mai ramane .? Totul este o mare mincuna, iar nu vreau sa fac parte din asta. Acum eu o sa fac tot ce vreau, o sa fac tot ce mi-au interzis. Din aceasta zi toti ati murit(asta e modificata putin, de fapr vorbea de familie)

    ,,Numai pot. Niciun pic. M-am saturat de el, m-am saturat sa-mi faca viata imposibila. M-am saturat sa trebuiasca sa-l vad in fiecare zi. “

   ,,Ea: Viata mea este o porcarie. Nimic nu este cum credeam. Ma uit in oglinda si simt ura fata de ceea ce vad, fata de ceea ce sunt. Eu nu sunt nimeni. “
     El: Sa numai spui asta niciodata. Tu esti unica, chiar esti. Esti minunata. Mainile tale, gura tu, tot ceea ce reprezinti…

     Numai suport. Nu vreau sa-l mai vad, sunt satula de el. “

   ,,Scoate-ma de aici. Du-ma departe.”

   ,,Loveste-ma, spune-mi ce vrei, dar te rog nu plange…asta chiar nu pot suporta…”

P.S Sunt replici dintr-o telenovela mai veche care a facut senzatia in Romania si  mi-au atras atentia aceste vorbe . O recunosti ? :))

7 comentarii:

Soapte ratacite...