Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 28 noiembrie 2011

Doar propia persoana conteaza !


Viata a invatat-o ca nu trebuie sa creada in NIMIC. Tot ce a cladit,  tot ceea ce credea s-a prabusit. Incetul cu incetul s-a dus toata lumea ei. A crezut in mos Craciun ca mai tarziu sa afle ca e doar strategie de marketing pt a face oamenii sa cumpere mai mult, a crezut in basme si ce-a descoperit , ca ele nu sunt reale, doar fructul unei imaginatii dezvoltate. A crescut putin mai mare si-a descoperit iubirea… la naiba, nu-I nimic din ce-a citit in carti sau a vazut  in filme, e doar o drama intre doua suflete, uneori doar intre tine si propia inima .

Si, cel mai important lucru, in care credea orbeste a fost prietenia. Cel mai MARE cacat. Trecand timpul, i s-a demonstrate ca e doar un mit stravechi asemeni iubirii. Nu ar fi vrut sa afle asta niciodata, dar trebuia sa se darame tot ce mai ramasese in picioare din aceasta viata inselatoare, incarcata cu prea multe iluzii, vise, sperante, intentii bune care ascund interese nebanuite, zambete colorate ce feresc oamenii sa-si dezvaluie slabiciunile si durerile, cuvinte frumoase ambalatate intr-o mare minciuna, prietenii aparent pe viata si iubiri dincolo de moarte.

Dupa toate astea a ajuns la concluzia ca ea este cea mai importanta, singura persoana in care trebuie sa creada, si sa profite de orice moment la maxim, si nu numai, ci si de oameni chiar daca nu i-au facut nici un rau. De obicei sunt de cea mai josnica speta, nu merita nici unul ceva bun din partea ei, doar ea trebuie sa obtina totul prin ce metode doreste, fie ele si neortodoxe caci cei din jurul nostru sunt doar niste pioni pe care trebuie sa-i muti de fiecare data dupa propiul plac... Scopul scuza mijloacele.

3 comentarii:

  1. Cata neincredere in ceilalti datorita ranilor....toate se vindeca, absolut toate...give it time

    RăspundețiȘtergere
  2. fii tare:) nu permite nimănui să te doboare:* .tu eşti cea mai importantă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ow..Frumos,este adevarat,majoritatea persoanelor nu iti vor binele..trebuie sa crezi in tine:)

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...