Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 19 septembrie 2011

Preferatele mele...:))

Iubesc limba si literatura ROMANA caci ea m-a invatat sa ma joc cu vorbele si cuvintele, le asez armonios dupa cum imi doreste inima, desi uneori mai gresesc sau trec pe un alt rand lasand un gol in urma ! Partea mea preferata este atunci cand intorc pagina sau incep un NOU capitol !

La MATEMATICA imi plac ecuatiile de gradul al doilea, atunci cand sunt nevoita sa aflu necunoscutele. Reprezinta un mister pentru mine, mi se pare atat de incitant sa incerc a-i studia cu atentie. Astfel le descoper slabiciunile, punctele forte, gusturile, calitatile, defectele si le anticipez fiecare miscare ! Barbatii sunt asemeni teritoriilor neexplorate, patrunzi tot mai adanc si mereu gasesti ceva nou, cel putin la unii din ei ! Este si ceva ce urasc: triunghiurile amoroase. Sunt un cosmar, este greu sa te descurci cu ele.

Niciodata nu am inteles FIZICA. Singura lectie ce am reusit sa o deslusesc, de-altfel si preferata mea este cea despre legile atractiei, dar practica !

Muzica
. Fara MUZICA nu vad viata, ea este pretutindeni, se gaseste in orice forma, chiar si in cel mai neinsemnat zgomot, e o forta vie care te tine in miscare. E acolo alaturi de tine atunci cand ti-e cel mai bine, cand visele ti se implinesc, cand faci o nebunie, cand iti  intalnesti dragostea, cand te doare cel mai tare, cand l-ai pierdut pe el, cand simti ca viata nu mai are nici un sens. Muzica e langa tine si mereu te binedispune cu ritmurile ei PERFECTE reusind sa te ridice cand esti cazut ! Uiti de tot ! Pentru mine muzica e terapie curata, ma linisteste, ma ajuta enorm in lupta cu raul din viata mea...si mai e si sentimentul acela cand te regasesti printre versurile unei melodii. Exista cantece de tot genul: cele care iti ajung la inima, altele ce trezesc pasiuni nebanuite, cantece de care ai nevoie pentru a supravietui si pentru a trece mai departe, cantece pe care NU le poti uita prea usor, iti raman vesnic in memorie, si cele care daca inchizi ochii devii una si aceiasi cu melodia, te desprinzi de universul crud si te pierzi in alta lume !

Franceza. Ador accentul acela frantuzesc, iar unul din visele mele este sa vizitez Parisul, orasul dragostei impreuna cu un el special. Si mai e ceva ce-mi place de-aici...:-":P:*

P.S Postare scrisa acum UN AN ! :))

4 comentarii:

  1. Chiar foarte interesanta postarea:"lb romana m-a invatat sa ma joc cu vorbele si cuvintele.le asez armonios dupa cum imi doreste inima".
    Ai reusit si astazi sa ma surprinzi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos.:x
    mai ales muzica ai caracterizat-o wooow.:x

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu pot sa ma gandesc la niicun obiect ca fiind preferatul meu :))

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...