Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 12 septembrie 2011

O prietenie frumoasa. :)

Am inceput aceasta prietenie frumoasa in clasa a 9a cand eram niste boboace la inceput de drum. Suntem atat de diferite, dar tot am ramas impreuna. Sper ca distanta sa nu distruga aceasta prietenie care mi-a oferit atat de multe. Sunt sigura ca toate am invatat cate ceva una de la alta.

Cred ca va fi ultima vacanta petrecuta impreuna ! Ne vom desparti. Fiecare o va lua pe drumul ei. Poate vom mai vorbi la telefon, ne vom mai vedea cate putin prin vacante, dar nu va mai fi la fel. O sa imi fie atat de dor de voi nebunaticele mele preferate ! Cand am avut nevoie, m-ati sprijinit, m-ati ascultat de fiecare data cand simteam nevoie sa ma descarc. Alaturi de voi am plans si am ras, Doamneee cate nebunii, au fost momente de neuitat chiar si certurile nostre copilaresti. Nu o sa le sterg NICIODATA din memoria mea. As putea sa le enumar, dar imi va lua o noapte intreaga :)) Acest vis frumos se va termina ! Poate ca am si cazut, dar nu am fost singura niciodata, mereu ati fost langa mine cu o vorba buna, un sfat si  o mustrare benefica cand meritam . Mi-am pus toata increderea in voi dupa mult timp, dar a meritat ! Ma voi simtit atat de singura cand voi pleca ! Mi-am deschis inima in fata voastra de-atatea ori ! Prietenii nu te vor trada niciodata, mi-am incredintat voua chiar si cele mai ascunse ganduri. Inainte eram o fire inchisa, dar fetele mele m-au facut sa ma destainui, sa prind incredere si chiar NU imi pare rau . In compania voastra am uitat de atatea ori de toate acele ganduri care nu-mi dadeau pace si de toate problemele. Cu voi toate acestea erau NIMIC, pur si simplu nu existau.
M-ati facut sa zambesc atunci cand credeam ca nu exista speranta, cand vedeam totul in negru... mi-ati facut zilele mai insorite.

Sper ca distanta sa nu ne faca sa ne racim una cu alta, desi am temerile mele...mi-e teama ca desi ne vom reintalni vom fi niste straine. Acest drum ne va schimba cu siguranta...vom vedea la final daca in bine sau in rau, desi la cum va cunosc eu pe voi va fi in BINE ! >:d<

Nu pot sa cred ca se va sparge gasca...:((( Mi-as dori sa  va fac pachet si sa va iau cu mine peste tot.... Mereu veti ocupa un locusor special in inima mea...

Cu cine voi mai rade pana ma ia durerea de burta ?
Cum o sa mai plangem impreuna ?
Cum vom mai iesi mereu in oras "la plimbare" ?
Cand o sa ne mai pozam? :))
Cand o sa mai facem clatite buclucase ?
Cand o sa ne mai adunam toate la una din noi si facem panarama:X ???
Cand ne mai strangem la Anca sa ne aranjam inainte de club ?
Cand mai facem un gratar si ne prinde ploaia ? =))
Cand ne mai facem planuri si nu ne vor iesi ? :)))))
Cand o sa mai facem toate acele nebuniii care le faceam impreuna... cand ? :O


Multumesc pentru TOATE momentele petrecute alaturi de voi. Au fost ABSOLUT MINUNATE ! O parte ne vom desparti.... totul fi incomplet fara voi (scorpie mica, mammiii si Floryy >:D<  )  Va ador :X:X:X:X


A.M.R.  o mica scorpie...ori ma cert....ori ma impac cu ea. De multe ori ne certam din prostii, dar in urmatoarele minute suntem bff:>:)) (P.S. Nu o sa uiti niciodata faza cu idiul sau cu fata aceea C. , printre multe altele )

O. - ea mereu a fost mami nostru....mereu acolo cu un sfat bun...mereu sa ne deschida ochii :) (P.S. Nu o sa uiti niciodata faza cu printul sau cu guma orbit, printre multe altele )

A. - un copil care are ca activitate preferata rasul din orice. Au fost UNEORI certuri mai grave, dar intr-un FINAL am ajuns si la un numitor comun. Trebuie sa ajungem si de-acum inainte ca de tine nu scap. In ultima vreme am fost mult mai apropiate, ne-am inteles chiar foarte bine. :) P.S. Nu o sa uiti niciodata diverse faze de la scoala printre multe altele )

F. - o prietena buna si extraordinar de calma. Poate parea timida la prima vedere, dar cand reusesti sa o descoperi iti dai seama ca nu este asa :)

D. - da si ea trebuie pusa aici chiar daca nu a fost mereu pe langa noi, era de cate ori aveam nevoie de ea cu un sfat. >:d< Nu o sa uit niciodata fazele de la mare si fazele din generala cu comitetul =)))

C. - SUFLETUL MEU PERECHE:x:)) As avea atat de multe de zis, dar ma rezum la cateva cuvinte, desi mi-e tare greu. Ne stim din clasa intai, ne intelegeam relativ bine; cand ne luam la harta rau cand ne intelegeam. Daca mi-ar fi zis cineva ca aveai sa devii una dintre cele mai bune prietene nu l-as fi crezut niciodata. De fapt si de drept prin clasa a9a a inceput sa se construiasca aceasta prietenie. Indiferent ce-as face rau, bine la ea ma duc mereu, ea ma asculta fara sa puna prea multe intrebari. Nu ma intelege mereu, dar incearca, si la final imi da un sfat. Ea stie TOTUL, nimic n-ama scuns de ea. NICIODATA nu am avut un motiv de cearta. MEREU am fost impreuna una langa alta si o sa fim in continuare. Nu ne despartim :X Ce fericire iub' :X:))))  

,,E mai bine sa-ti pierzi timpul cu prietenii, decat sa-ti pierzi prietenii cu timpul."

3 comentarii:

  1. Foarte frumos!
    Din păcate,așa e și cazul meu...Dar povestea adevărată e putin diferită,eu am 2 bune prietene si ele acum sunt la liceu si nu putem să mai petrecem așa de mult timp impreună..Făceam absoul totul împreună!Mergeam impreună la școală,stăteam impreună afară,ne distram impreună..A fost chiar frumoase clipele petrecute cu ele si nu o să le uit niciodată !

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...