Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

vineri, 2 septembrie 2011

Despre violatori :)

-->
Azi vorbesc despre viol caci mi-a atras atentia o parte a melodiei de mai jos. Toata melodia o ador, dar asta e tema care vreau s-o abordez . Buuun…ea o ,,floare incantatoare” violata de un oarecare. Din pacate se intampla destul de des in zilele noastre. In ochii mei acesti baieti/barbati sunt niste LASI…cei mai MARI LASI ! Cum dracu frate sa profiti de o fata fara aparare ! Nici o pedepasa NU mi se pare destul de mare pentru voi. Cu ce drept tu frangi visele  unei fete care poate nu ti-a facut nimic. Esti o BRUTA in ochii mei ! In primul rand ti-as taia scula, te- as lasa sa traiesti asa o luna, poate doua crezand ca ai scapat ieftin sa vedem cum te descurci. Dupa care te-as ciurui in chinuiri, dar te las in viata ca mai apoi sa-ti dau foc…ma rog cea mai ramas din tine ! La inchisoare sa ajung ca tot nu mi-ar pasa ! Nu am fost niciodata prinsa intr-o situatie de genul, dar numai cat ma gandesc la ceva de genul ma aprind si simt in mine o ura de neinchipuit…imensa…infinita chiar… 

Pentru mine esti un nimic ce nu are dreptul la viata si nici la o moarte rapida . Mi se pare mai ORIBIL decat o crima caci in inima fetei mereu vor ramane sechele dupa o astfel de experienta. In Romania violatorii nu sunt pedepsiti indeajuns ! Daca vreun violator citeste acest post sa nu-si doreasca sa ajung la presedintia tarii caci asta ar fi prima lege care as da-o  Va fi vai si-amar de curul vostru  ! :))

                                         If you hurt me i will kill you :)

10 comentarii:

  1. imi place pedeapsa ta!
    ce ai spus tu e adevar pur si nu cred ca violatorii au timp sa stea pe internet ;)).

    RăspundețiȘtergere
  2. ultima fraza de acolo imi aminteste de IF YOU DIE, I KILL YOU :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine zis, dacă vrei sa ajungi preşedintele tarii, eu una o sa te susţin, pentru ca nimeni nu ştie cu ce traumatisme rămâne o fata după ce s-a atins un prost din asta de ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu prea bine la ce te referi.... din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  5. bine zis... nici moarte rapida... dar nici tortura... nici iadul nu cred ca ar fi indeajuns pt toata ura si tot cerul acela ce a cazut peste biata fata... peste un inger :). MONSTRII..... II VEZI PESTE TOT. din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm... apropo. uite ceva de la B.U.G. Mafia care chiar e interesant..:)

    RăspundețiȘtergere
  7. cand trandafirii mor, ..... BUG MAFIA se apuca de manele :) frumoasa postarea, eu am o critica adusa acestei melodii pe blogul meu, iar in ceea ce ii priveste pe violatori, ar trebui pedeapsa cu moartea!

    RăspundețiȘtergere
  8. traiasca violatorii,
    sa le dea dumnezeu ca la fiecare viol sa le creasca sula cu cate10cm.

    RăspundețiȘtergere
  9. mai ...cum poate o fata sa ramana cu sekele?
    ce porcarie eu cand iam traso prietenei mele prima oara sincer sa fiu ma ruga intr/una sa nu ma opresc si voi aia inteligentiv care din pacate cred ca nu ati avut niciodata contact sexual vati gasit sa condamnati niste bieti oameni,
    daca ar durea prostia multi sar tine cu mana de cap!!! cine ma sustine/.?

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...