Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 28 iulie 2011

Timp hain si inima fragila...

-->
            Imi pare rau, dar se face tarziu, iar timpul in aceasta perioada nu asteapta…este atat de egoist. O ia la goana, iar eu simt ca nu mai am timp caci voi pleca…se scurg minutele la fel ca iluziile ce au sadit intr-un mic coltisor. Mereu am avut nevoie de tine, dar de data asta esti mai pretios ca oricand. Nu poti face un sacrificiu pentru mine ? Nu cred ! Si imi doresc atat de mult, dar se pare ca voi ramane doar cu dorinta ca intotdeauna, dar timpul NU ezita niciodata. Nu sta dupa mine…dupa tine…dupa noi…
            Nu numai eu am o problema cu timpul ci si sufletul care este atat de sensibil si-si revine foarte greu. Oare de ce ? Habar n-am din ce material e facut sufletul de este atat de fragil. Daca il atingi putin mai mult se sparge in mii de bucatele.  Dupa mult timp imi fac curaj si incep sa adun bucatile de pe jos. Cata bucurie cand il vad intreg si refacut. Are nevoie de o pauza, dar la naiba apare Cineva in viata mea si reuseste sa-l fisureze putin cu  vorbe dulci, si cateva amagiri .
           Nu vreau sa mai fie asa de aceea vreau o inima de fier caci e mai bine fara sentimente ! De aceea ofer inima naiva, sincera ,capabila sa iubeasca, schimb cu o inima de fier. Am si instructiuni de folosire, dar nu sunt bune. Mereu am esuat asa ca te sfatuiesc sa ai propiile instructiuni . Ti-o doresti ? Anunta-ma ! Vedem noi cum facem schimbul…:-< Poate oferta mea nu suna asa tentant, dar sper ca voi gasi vreun visator care-si doreste sa iubeasca, dar nu poate din diverse motive .

3 comentarii:

  1. Nu e mai bine fara sentimente... e mult ma bine cu...crede-ma! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Inima este fragila numai daca permitem acest lucru. Cu timpul vei invata sa o protejezi, sa o imprejmuiesti cu un voal din zale. Dar pentru ca acest lucru sa fie cu putinta, trebuie sa trecem prin anumite experiente, altfel nu se poate. Ai scris foarte frumos, felicitarile mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos :( Si eu uneori cred ca e mai bine fara sentimente...desi...

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...