Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 28 martie 2011

Sinuciderea unui inger...

        A ales moartea. Nu trebuie sa incerci sa-i deslusesti motivele, e o ciudata...doar cei ca ea o inteleg ! A ajuns la capatul puterilor. E singura sansa, singura calea care o vede pentru ca i-au frant aripile in zbor, iar acum e prabusita la pamant.
        Adora sa zboare, iar in ziua in care a coborat pe pamant toti o priveau ciudat, era o NECUNOSCUTA pentru ei ! Se simtea neinteleasa de cei din jur. Habar n-avea cine si de ce a alungat-o de pe cer ! Vroia iar sa-si intinda aripile si sa atinga orizontul, sa se joace cu razele soarelui, sa zboare de-alungul curcubeului, sa cante-n cor cu ingerii Sperantei, sa-aduca zambetul pe chipul oamenilor si sa-i ajute caci asta e menirea unui Inger !
        Inca un inger cazut rataceste pierdut in lumea asta cruda pe care pamanteni o numesc REALITATE ! Oare cati vor mai cadea pentru ca s-au izbit de realitate ? Si cati vor reusi sa ajunga INAPOI ? Nu toti reusesc din pacate...unii din ei sunt condamnati sa traiasca vesnic pe-aceasta planeta dominata de invidie, superficilitate, barfe si minciuni !


                                          Catre IMAGINATIA MEA !
                                          P.S.  Urasc faptul ca te-am adorat !

2 comentarii:

Soapte ratacite...