Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 3 iunie 2015

Incendiu-n doi .

Din fanteiile unei visatoare



Era un soc electric de fiecare data cand trupurile lor isi dadeau intalnire, aparent intamplator... 150.000 de volti pe secunda....se intrebau oare cati ar fi daca ar si intretine altfel energia dintre ei?
Se adulmecau din priviri,  isi trimiteau unul altuia sageti de foc... El navaleste cu totul peste ea. Cu cata pofta se sarutau, gustau unul din altul si nu se mai saturau. Ardeau, nu doar ei, ci toata incaperea.
Nici piesele unui puzzle nu se completau atat de bine ca ei. Mainile lui erau intr-un joc erotic continuu pe-al ei trup care nu mai tacea ... Era atat de greu de stapanit, incat tinea de ea de parca cineva ar dori sa i-o fure.
Sunt coplesiti, dar se opresc inainte ca valul de caldura ce-i cuprinde sa-i poarte catre al noulea cer, si dincolo de el. Cu toate ca pun stop, ochii ei cerseau inca un sarut sau macar o noapte fierbinte alaturi de barbatul care ii innebunise simturile...  
Nu mai existau cuvinte intre ei, doar dorintele lor mai rasunau in patul acela gol, asa ca nu mai opune rezistenta si se lasa impreuna prada instinctelor celor mai salbatice. Era dificil sa se mai stinga cand se aprinsesera atat de tare.  Bluza aia nu se mai simtea confortabil pe ea, iar cureaua blugilor cauta sa se desfaca mai repede. Rezolvat si asta. Se juca in parul ei, si indulcea atmosfera cu soapte in ureche... cateva cuvinte murdare, dar pline de inteles si potrivite cu scenariul; dupa care se cauta cu mare ardoare, ca si cum ar fi cea mai mare comoara, incheietura sutienului.

Atingerile lor dadeau viata tuturor acestor dorinte inabusite. Se desfatau unul cu altul, in cel mai provocator si incendiar mod posibil . O muscatura puternica de umarul gol, dar plina de  placere naste un tipat suav.  O plimbare incitanta cu buzele pe tot trupul ei o face sa tresara in cel mai fantastic mod.  Isi desprinde parul si isi scutura capul cu o senzualitatea iesita din comun. Era irezistibila. El isi strange prada de coapse, iar ea ataca infingandu-si unghiile adanc in pielea lui carnoasa.  
Pe culmile extazului, un strigat surd ii face simturile sa explodeze instantaneu... Era fascinata de gura lui, de mirosul lui de mangaierile lui pe pielea ei. Se daruiesc unul altuia ca si cum ziua de maine n-ar mai exista. Dau viata tuturor fanteziilor existente-n mintea lor.
O rascolea in toata existenta ei amintirea acelei nopti care inca o mai mistuie in toate visele ei.

Un comentariu:

Soapte ratacite...