Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 6 ianuarie 2015

Ganduri si vise.



Nimic mai mult. 

Cand am nevoie de sfaturile tale le caut in muzica. Sunt atatea melodii in care se vorbeste de ceea ce tu mi-ai fi spus daca ai fii fost langa mine. Parca te aud pe tine in fiecare vers. Ajuta. Putin . Anul acesta te-am imbratisat dupa atatia ani in care doar am sperat sa te revad, insa niciodata nu se intampla. Erai exact asa cum mi te aminteam.  Te-am privit si nu-mi venea sa cred ca erai chiar tu. Eram chiar acolo langa tine. Am alergat ca nebuna in bratele tale, ti-am dat jos gluga aceea de pe cap ca sa-ti vad chipul mai bine - "Chiar tu esti !", ti-am zis, iar vecinii din fata blocului isi indreptasera privirea spre noi.Te-am imbratisat strans si ti-am zis cat de mult te iubesc printr-o mare de lacrimi. Tu habar n-aveai ce se intampla si de ce ma comportam asa. Erai confuz, dar nu m-ai oprit si mi-ai zis ca si tu ma iubesti. In aceasta lume tu niciodata nu plecasei, eu niciodata nu fusesem nevoita sa  iti dau drumul.

Am incercat sa nu deschid ochii, ii tineam stransi si mi- era frica tare, dar  finalul a fost inevitabil. De ce a trebuit sa se sfarseasca ? As fi putut ramane acolo, cel putin o viata . As fi dat ABSOLUT TOTUL, fara sa-mi pese de nimic . Eram fericita. Acum ? Acum am ramas cu lacrimile astea care nu se mai opresc, cu ultima noastra fotografia facuta impreuna  si un gust amar.  O perioada buna o sa fiu agatata de acest vis care pt mine inseamna mai mult decat orice minune auzita si neauzita. Mi-ar placea sa te vad mai des....
Te iubesc. Mi-e dor de tine . Inca e  liber locul tau la masa, asteapta sa fie ocupat. De tine.


Un comentariu:

Soapte ratacite...