Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 29 decembrie 2013

Aceeasi si la anul. Multumesc 2013.



Da bine, ce ar trebui sa scriu ? Este sfarsit de an si nu prea am starea necesara… oricum a fost un an plin din toate punctele de vedere, pe toate planurile ! Am cunoscut persoane noi, si am incercat sa fiu mai deschisa socializarii… Desigur raman cu retinerile mele in ceea ce priveste anumite chestii si persoane.


Anul ce va veni nu va reprezenta un nou inceput, ci o continuare… nu vreau sa fac schimbari prea mari in viata mea. Imi e mult prea comoda viata momentan… asa buna-rea cum este ea. Nu toate trebuie sa fie perfecte.


Voi ramane cu acelasi dor nebun pt cineva drag, cu acelasi regret care ma urmareste de un an, cu aceeasi indiferenta dezarmanta pt unele persoane, cu aceeasi durere ascunsa intr-o mare de zambete… cu aceeasi sinceritate, cu acelasi optimism, si gura mare pe care uneori nu o pot stapani, aceeasi impulsivitate tampita, nepasarea specifica, acelasi intrebari fara raspuns care inca imi mai chinuie sufletul… Tot aceeasi persoana care, desi nepasatoare,  se ataseaza prea usor de cei din jur, si vede prea mult bine acolo unde nu exista. Tot eu cea care refuza sa dezvaluie prea multe de teama ca mai tarziu ar putea dezamagi pe cineva… tot eu cea care nu poate vorbi despre anumite chestii doar in scris. Mi se pare totul mai usor atunci.


Tot eu cu aceleasi vicii necurate… Eu cu teama de a ma avanta in fata pt ca as putea pierde… eu prefer indiferenta. Nu as mai putea suporta alte pierderi. Am pierdut persoane dragi, prieteni, iubirea ce n-am avut-o, si nu in ultimul rand pe mine insumi.


Nu am nevoie de nimic nou in viata mea.. Inca odata aleg trecutul ! Sunt mai in siguranta aici, chiar daca nu pare . Aici sunt ferita de tot ce ma tem… Aceeasi eu, nici mai mult nici mai putin.


Totusi, multumesc 2013 pt toate noutatile din viata mea, experientele si discutiile oferite, lectiile invatate, si pentru noptile pierdute. Iti multumesc pt fiecare zi in care am fost plina de speranta, pt fiecare zambet oferit si primit, pt fiecare clipa de neuitat, pt fiecare apreciere si incurajare, pt fiecare gand bun, pt fiecare vis devenit realitate, pt fiecare sarut neasteptat, care imi dadea aripi… pt fiecare imbratisare primita !


Cu mare drag, va doresc ca anul ce vine sa reusiti a realiza tot ce v-ati propus!

2 comentarii:

  1. Draga Paolla,

    Iti doresc sincer sa ai un si mai bun ca 2013. Foarte frumoase gandurile tale. O analiza interesanta.

    LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc Un An Nou mult mai bun decat a fost 2013, plin de bucurii si de iubire!
    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...