Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 1 decembrie 2013

La multi ani, Romania !


 Azi e 1 decembrie. Azi dulcea noastra Romanie este in centrul atentiei. Toti suntem patrioti, toti ne iubim tara mai mult ca oricand, fluturam steaguri pe strazi, cantam imnul, recitam poeme si facem declaratii cat mai pompoase. Pacat ca nu ne mandrim si restul anului...insa e dificil din moment ce trebuie sa crestem intr- o tara in care predomina INDIFERENTA.

M-am nascut aici si afirm cu mana pe inima ca imi iubesc tara, nu as vrea sa ma mut, insa mi-e ciuda ca sunt atatea lucruri care imi displac, si nu le pot schimba. Sunt doar un om, fara resurse. Noi suntem viitorul, noi suntem speranta unei Romanii mai bune, insa ce facem daca avem ca model un exemplu' ce NU merita urmat ? Atata coruptie, saracie, indiferenta, si manipulare in masa n-ai sa gasesti decat la noi. Dar cum sa fim mai buni cand in Europa, si nu numai, avem faima de popor corupt si hot ? Asta pt ca altii ne-au facut de ras, pt cativa suferim toti ! Eu cu asta nu sunt de acord, suntem chiar un popor foarte muncitor ! Hoti sunt cei sus pusi, conducatorii care fura din putinul nostru. Teoretic noi i-am ales.... insa practic nu ni s-a dat posibilitatea unei alegeri caci toti sunt o apa si-un pamant !

Stiu ca suntem praf la capitolul birocratie, si autostrazi, dar ne putem mandri cu altceva. Asudand am ajuns pana aici, stramosii nostrii au luptat trup si suflet pentru noi ! Sa nu uitam ca suntem un popor care n-a ingenunchiat in fata dusmanilor, am luptat pana in ultima clipa.  In zadar au fost toate aceste daca studiem putin istoria, sa ne amintim ca  in trecut am fost dati la parte de fiecare data, desi meritam un loc in primele randuri !

Urasc romanii plecati peste hotare care uita unde s-au nascut; vin aici sa ne fluture in nas traiul lor mai bun... si  incep sa zica " Ca vaaaai, acolo n-ai sa vezi asa ceva ! " Ce faci acolo frate? Esti sclav printre straini, suferind, departe de familie...halal viata !

Caram in spate un trecut glorios, traim un prezent cancerigen, si speram la un viitor mai bun !

La multi dragi romani, in special celor care se mandresc in fiecare zi cu ceea ce sunt !

2 comentarii:

  1. dadada sa traim aici, sclavi pe 10 milioane, nu afara, unde macar in sclavia asta primim salarii decente. pai sa traiesti tu aici, cu tot cu familia pizdii matii

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce ai zis am inteles care sunt prioritatile si valorile tale in viata :)
    O zi faina ! :)

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...