Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 26 octombrie 2013

A mea sotie ! :X




                  
                   Adu-mi si mie marea intr-un borcan cand te-ntorci, iubitule ! Stii doar ca pe ea o venerez mai mult decat dragostea ce ti-o port, stii doar ca asta mi-e slabiciunea.... daca as putea  mi-ar deveni sotie, m-as bucura in fiecare clipa de prezenta ei... 
                   Draga mea, asculta-mi ruga, eu nu ti-as tulbura apele niciodata. O sa tin departe de tine toate vremurile rele ce or sa vina. Doar sfantul Soare, si copilul culorilor, Curcubeul  iti sunt prieteni de pe lumea aia . Eu iti promit draga mea ca nimic n-o sa te mai tulbure caci meriti linistea eterna. Prea mult te-ai luptat cu soldatii vanturilor, trebuie sa traiesti in aromonie cu ei;  prea mult ai fost invinsa de razboinicii luminii... Impreuna cu zeita Furtunii pot parea invincibili, dar eu te pot proteja  caci iubirea ce ti-o port ma face indestructibila. 

                  Este prea mult haos ... poate parea un peisaj mirific pt ochiul omenesc, insa tu nu meriti asta, ei nu stiu cat te zbati ca la final sa le incanti cu a ta splendoare, sa le oferi racoarea zilelor de vara, sa se lafaiasca in mirosul tau de scoici…  ei nu te inteleg cum reusesc eu. Ei nu stiu ca suferi in momentele alea, insa  te simt de fiecare data, si-mi esti asa aproape de suflet, ca mi se frange mie inima de a ta durere. Nu stiu cand, nu stiu cum, dar sunt legata  de tine.

                  Cand o sa-ti pasesc in casa o sa-mi inec toate suferintele in adancurile  tale, si o sa uit de ele. O sa traiesc in altarul adancurilor tale pe vecie, o sa ma plimbi pe valuri si-o sa-mi potolesc setea cu apa ta sarata, ca sa-mi adori buzele cand le saruti. Va fi de ajuns pt a supravietui. 
                  Sper ca pestii sa nu-mi devina motiv de gelozie. O sa ma daruiesc tie cu totul, o sa fim impreuna , cu sfantul Soare la fiecare rasarit, si o sa aducem zambete si satisfactie pe chipul celor ce ne privesc…. Iar dupa fiecare apus vom deveni martorii tinerilor ce isi ascund iubirea in miez de noapte. 


Nu o sa te dezamagesc niciodata.

Vrei sa-mi fii sotie ???

2 comentarii:

  1. Foarte frumos blog. Daca iti place si arta contemporana - in special pictura - te invit sa vizitezi un blog deosebit, pe care il gasesti la aceasta adresa.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...