Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 18 martie 2013

Asteptarea nu este o optiune !

             Sincer rabdarea nu se potriveste deloc caracterului meu. Unii o numesc un defect, altii o calitate, eu fac parte din prima categorie. Asteptarea si rabdarea e in stransa legatura cu timpul, insa nu se coordoneaza cum ar trebui. De multe ori visam la niste lucruri sa se intample, si totul este in zadar... timpul nu sta dupa noi  niciodata, e prea hain. Mereu a dat dovada de egoism .
            Adevarul este ca in sufletul nostru aceasta asteptare doare oricand, ne macina in interior fiecare bucatica, ne sfasie sufletul, ne omoara secunde, minute, ore si zile. Cand te gandesti cate lucruri folositoare ai fi realizat, cate schimbari s-ar fi putut petrece in viata ta... Dar nu, tu ai decis sa astepti pentru ca ai sperat ca asta iti va duce un final fericit. Nu cred in idealuri atinse si dorinte implinite cu ajutorul asteptarii, viata nu m-a invatat sa cred in asa ceva.
           Niciodata n-am fost rabdatoare, nici macar cand a trebuit sa imi astept prietenii intarziati, pur si simplu am continuat sa merg inainte decat sa stau in drum. Nu asteptand mi-am invatat lectiile in, ci ACTIONAND !!!! Nu te va duce nicaieri asteptarea. Te va tine in loc. Pur si simplu traieste-ti viata, sa nu treaca timpul pe langa tine sperand la ceva ce nu ai siguranta ca va veni. Ori lupti atunci cat te tin fortele ori asteapta-te ca mai tarziu sa devii o persoana plina de regrete ! Nu cred ca asta iti doresti !!!
Gresesti enorm asteptand sa pice cu minuni din cer. Nu iti mai picura in suflet iluzii desarte. Norocul ti-l mai faci si cu mana ta !
        Sunt o rebela, o reneg cu fiecare celula din mine, tot ceea ce sunt refuza acest concept. Nu sunt o fire rabdatoare, de multe ori m-au enervat oamenii prea rabdatori, nu am reusit sa ii inteleg. Cine stie, poate sunt eu defecta din fabricatie. 

8 comentarii:

  1. Hmmm, după cum am propus tema, mie îmi place să aștept. Pentru mine așteptarea are un scop pozitiv, pentru că mereu așteptarea m-a făcut mai curioasă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu nu sunt prea rabadatoare dupa cum si reiese din postare :)))

      Ștergere
  2. "Niciodata n-am fost rabdatoare" spui de mai multe ori în articol, şi totuşi ai fost, pentru că a fi răbdător nu înseamnă să stai pasiv aşteptând să-ţi pice ceva din cer. Pentru a face ceea ce trebuie când aştepţi, îţi vine gândul potrivit la timpul potrivit fără să ştii de unde, dar îţi vine acel gând. Că nu-ţi aştepţi prietenii întârziaţi e una şi nici nu trebuie să-i aştepţi. Că ai răbdare şi aştepţi să se înfăptuiască ceva, e alta şi această aşteptare are cu totul altă origine.
    Să ai o zi bună şi să aştepţi cu răbdare până duminică seara. Doar atunci se anunţă rezultatele acestei competiţii.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu imi pierd repede rabdarea dar incerc sa fiu diplomata si sa nu-mi ies din pepeni :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mi place articolul, sa stii ca nici eu nu ma impac prea bine cu rabdarea ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteți fete; ce descrieți voi este agitație. :)

    Nu totdeauna primul tren este și cel mai bun. Nu totdeauna prima ofertă de loc de muncă este și cea mai adecvată. Și nu totdeauna putem controla evenimentele. De fapt, aproape niciodată. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am rabdare, dar uneori astept. Astept si ani intregi pentru ca stiu ca imi va aduce ceva pozitiv. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Paolla:

    De ce nu ai o adresă de mail trecută la profil sau într-o pagină de contact, unde să te poată găsi lumea?

    Voiam să îți scriu că trebuie să și comentezi la articolele pe care le votezi. Dar aici nu știu când o să citești, văd că nici de răspuns nu răspunzi la comentarii...

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...