Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

vineri, 1 noiembrie 2013

Adun bucati din tine.

Fanteziile unei visatoare !!!

Saruturile lor nu au insemnat nimic NICIODATA caci singurul sarut ce conta si mi-a furat inima, a murit odata cu tine... trista mi-a fost viata atunci, si trista inca imi este, dar asa este cand pierzi pe cineva drag...pe care l-ai iubit cu toata fiinta ta. Nimeni nu-ti poate intelege durerea daca n-a trecut prin asa ceva !!!

A trecut atata timp Dragul meu, si tu inca imi lipsesti, iar lipsa ta ma impinge la nebunie, ma provoaca sa fac cele mai prostesti lucruri posibile. Setea de tine  ma face sa nu fiu eu insumi atunci cand gasesc parti din tine imprastiate in fiecare barbat ce-l intalnesc.Unul miroase a tine, celalalt are hotararea de care ai dat dovada mereu, altul are buzele tale, iar el ma face sa ma simt frumoasa, altul imi poarta de grija si ma trezeste in fiecare zi cu un buna dimineata ca mesaj. Dar niciunul n-are stralucirea ta in privire, sau zambetul ala ademenitor.Ei nu-mi spun pe nume, si tu stii cat ador asta . Nu ma multumeste ce imi ofera unul singur, in tine exista tot ce imi doream de la viata.

Oriunde ai fi acum mereu cate ceva imi va aminti de tine. Si chiar de ai plecat, uneori, Dumnezeu ne ofera sansa sa ne intalnim in vise... in nopti ca acelea imi doresc ca timpul sa stea in loc...  

Numai puteam tine in mine....prima si ultima oara cand voi mai vorbi de moartea ta...si da nu esti mandru de mine, dar asta-i modul meu de a ma revolta pt ca mi te-au luat cu totul...M-am stins de cand ai plecat, am uitat sa mai traiesc cu sufletul curat si plin de iubire.  Si mai stiu ca nu o sa mai iubesc cu aceeasi pasiune niciodata.Tu dezlantuiai totul in mine.
Tu ai pierdut vreodata pe cineva care reprezinta parte din tine?


You are  always there, you are everywhere,every but righ now i wish you was where !

7 comentarii:

  1. Să ştii că am pierdut şi eu!Persoane..destul de dragi:)Dar timpul ,şterge într-o mică măsura..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu.Nu am pierdut dar ma rog la Dumnezeu sa nu se intample asa ceva,ca sincer nu stiu ce as face...nu as fii asa puternica sa pot accepta asta,sa vad cu ochii mei cum acea persoana draga pleaca de langa mine.
    Nu mi s-a intampalt,dar ma gandesc mereu la cum va fi fara o persoana care face practic din viata mea si o iubesc din toata fiinta.Ma deprima gandul acest...offf..:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca e imaginar ceea ce ai scris aici...nu pare. Pare foarte real si stiu bine ce spun.
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am pierdut in sase luni doua persoane foarte dragi. Toate ale mele s-au schimbat atunci...Nu s-a scurs un an si ma intreb...cum se poate trece peste asta? Stiu doar ca ei sunt langa mine, nici in Rai, nici in Iad, doar langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,din pacate am pierdut. Imi pare rau ca treci prin asta,dar viata merge inainte.Trebuie sa fii puternica pentru el.Cu siguranta el te vegheaza de undeva de sus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am pierdut pe cineva care reprezenta CÂNDVA o parte din mine. Acum nu mai reprezintă nimic. Nu a murit literalmente, însă putea la fel de bine să o facă; situaţia nu ar fi fost cu nimic diferită. Îmbrăţişezi la un momment dat durerea şi realizezi că nu poţi decât să mergi mai departe. Nu spune nimeni că e uşor, dar nu e nici imposibil. În final, toate lucrurile se întâmplă cu un scop, şi în niciun alt fel decât exact aşa cum trebuie să se întâmple.

    Cu drag...

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...