Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 12 mai 2012

Magic love ♥


Fanteziile unei visatoare

Si cand m-a intrebat unde mi-am lasat sufletul le-am raspuns cu zambetul pe buze: ,, este in palma unui oarecare, in coma de gradul trei “ . Nu vrea sa ma elibereze. S-au speriat, dar i-am convins intr-un final ca sunt bine, si nu, nu am mintit chiar eram. Ma obisnuisem asa.

Dupa cativa ani au inceput sa-si aminteasca de sufletul meu si m-au luat iar  la intrebari. Am ezitat, insa intr-un final le-am spus povestea mea de dragoste.  Acum buzele si felul lui de a fi mi-a vindecat tot ce exista mai intunecat in mine, sufletul. El este eroul meu, cel cu buzele de foc. Ne-am intalnit prima oara pe malul marii. A fost magic. Dupa ploaia calduta de vara ce ne-a prins in drumul nostru catre paradisul iubirii , a coborat din cer curcubeul, doar pentru mine, si mi l-a asezat in palme. De atunci asa mi-a fost viata,  colorata si vesela asemeni culorilor curcubeului. Mi-a oferit la picioare vantul sa-mi alunge chiar si cea mai mica urma de tristete de pe chip. Radiam de fericire. Pentru el nu era de ajuns, voia sa fiu in siguranta in orice clipa a vietii mele asa ca mi-a pus la dispozitie intreg astru ceresc sa ma indrume-n intuneric, sa gasesc calea catre el ORICAND. Nu vroia sa ma piarda, m-a protejat cum n-a mai facut-o nimeni. A trecut un an si ne-am sarbatorit iubirea. Inca odata m-a surprins daruindu-mi o stea norocoasa doar a mea , mi-a prins-o in par: ,,Acolo se gaseste sufletul meu si imi apartine, poti sa faci ce vrei cu el.” Mi-a spus ca arat minunat, ca sunt zana lui pentru ca prin iubirea ce i-o port traieste el, si copila zapacita de care adora sa aiba grija.
Cand l-am vazut prima oara, pe buzele lui se simtea foame de iubire. Aveau un gust unic. Mi-a marturisit ca ma mai intalnise in visele lui, insa nu credea ca sunt reala. Ne-am apropiat buzele si am realizat ca ele erau predestinate sa traiasca pentru totdeauna, impreuna aceasta pereche de buze aveau un gust unic, cum nu mai intalnisem, ale mele cu gust de capsuni, si ale lui erau dulci si fine ca frisca – combinatia ideala -  cum sa nu le adori !
Pentru mine el este un zeu, care ma poate face sa cred in mine, sa realizez ca imposibilul poate deveni POSIBIL, ca fericirea se gaseste in cele mai banale lucruri, langa el sunt in siguranta. Pare atat de real… :X Nu vreau sa ma trezesc din acest vis niciodata…
Au trecut 20 ani si noi ne mai bucuram de un final fericit si-n ziua de azi… si eu care credeam ca asta exista doar in filme si POVESTI :) Stii ce este si mai  ciudat ? Nu am imbatranit deloc, iubirea ce ne-o purtam ne mentine vesnic tineri… n-am nici o indoiala ca nu se va sfarsi niciodata .

5 comentarii:

  1. Concluzia, m-a cuprins o iubire magica dupa citirea acestei intamplari!
    Foarte frumos ai scris aici...:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cele spuse de tine m-ai convins ca iubirea voastra va tine foarte mult.De fapt nu va disparea niciodata:x
    Exista si finale fericite dar depinde la cine:d
    Ai scris absolut minunat:x

    RăspundețiȘtergere
  3. am gust pe buze de iubire eterna.. e ok sa-l simt?
    super >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. geniala postare! <3 m-a fermecat<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos!!!Pacat doar ca in ziua de azi nu prea intalnesti finaluri fericite....

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...