Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 5 mai 2012

Intelligence is SEXY :)



Barbati destepti,… ma indragostesc tot timpul de ei… pacat ca ii gasesc doar in filme :))  .Unde mai gasesti in ziua de azi un tip care sa aiba cel putin 50 la suta din inteligenta celor doi. Desigur sunt tipuri diferite de inteligenta, dar asta nu conteaza. Am inceput sa ma uit la House MD , la recomandarea mai multor cunostinte si m-am indragostit de el. Unii barbati chiar au dreptul sa fie AROGANTI daca au ceva in cap ! Genul acesta de aroganta ma atrage; si sarcasmul  ! Il iubesc ! :X :))

In realitate exista doar acei tipi aroganti ce sunt maxim da’ bunaciune :)), si maxim de prostie… cand eram o tanara domnita, prostuta eram in limba dupa astfel de specimene. Am mai inceput sa cunosc bunaciunile din oras, sI unii de prin Brasov. Sincer imi venea sa vomit . Nu aveau absolut NIMIC INTERESANT de spus.  

Poate voi da de vreun doctor de genu;. In viitoarea mea meserie am acces nelimitat la medici :))) Nu costa sa visezi ca asa ceva chiar exista :))

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. dar trebuie sa caut ? Nu stiam ? Nu sunt disperata :)) eu nu caut niciodata :)) daca e sa gasesc , gasesc, daca nu.... raman asa.. :)

      Ștergere
  2. sunt multi barbati inteligenti, crede-ma! doar in blogosfera gasesti o gramada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da asta stiu...dar asta e lumea virtuala :))sunt persoane care scriu inteligent :)

      Ștergere
    2. ca sa scrii inteligent e clar ca si esti inteligent. acum na... nu stiu cat de "bunaciuni" sunt :)))

      Ștergere
  3. o da:D preferatii mei <3 barbatii destepti <3 <3 <3 ahh!<3

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...