Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 10 mai 2012

Ai murit chiar daca au ramas amintirile :)



Mi-e ciuda de timpul ce l-am pierdut ascultandu-te, oferindu-ti sfaturi si incurajandu-te . imi pare rau ca am fost langa tine cand iti era bine sau rau, ca erai prima persoana care imi afla bucuriile si tristetile, ca am crezut ca aveai sa imi fii alaturi mereu, ca erai singura care credeam ca e de incredere, si iti puteam spune ORICE. Te-a durut exact in cur de toate astea, iar acum nici nu ridici capul din pamant cand ma vezi pe strada, te prefaci ca nu exist. Mi-e sila de tine . Esti cea mai falsa si profitoare persoana care am cunoscut-o . Trebuie sa iti multumesc ca acum m-ai invatat sa ma feresc de caracterele de rahat, de genu’. In urma cu ceva timp cand inca imi pasa as fi ezitat sa zic toate astea, ca poate-I doar chestie de moment, dar nu este deloc asa, acum  numai dau nici doi bani pe tine. Ramai acolo unde vrei tu si uita de toate intamplarile stupide din  vremea aceea asa cum ai uitat si de cateva persoane ce tineau la tine. Pentru mine ai murit din clipa in care a incetat  sa-mi pese, insa urasc faptul ca inca mai pastrez in minte amintirile si momentele petrecute, este imposibil pentru mine sa le arunc la gunoi, pentru tine sigur a fost FOARTE USOR  :-J

Ce nu te  doboara, te ridica. Chiar imi pare bine ca in viata mea a trebui sa cunosc doua persoane (pe planuri diferite)  care m-au facut sa irosesc lacrimi aiurea caci acum nu ma mai surprinde nimic. Am invatat destul de multe, atat de multe incat sa recunosc oamenii ca tine.

4 comentarii:

  1. Ah, ce stare similara imi trece prin suflet.
    Prietena mea mi-a dedicat doua postari pe blogul personal in care ma facea ca la usa cortului si imi reprosa ca doar eu am gresit si ca nu stiu sa ii inteleg pe ceilalti,iar eu nu am putut sa ii spun nimic, desi simt ca nu are dreptate...am plans si am invatat ca nu e bine sa te increzi in oameni tot timpul...si ca uneori e mai bine sa pastrezi bucuriile si durerile pentru sine.
    Acum regret fiecare clipa pe care am petrecut-o incercand sa indrept lucrurile, caci se pare ca la final doar noi suntem vinovata;

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place să cred că nu există greşeli. Ci doar lucruri care îţi formează caracterul de-a lungul timpului. Felicitări, ai mai învăţat ceva !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai adus aminte de ceva nu tocmai plăcut prin aceste rânduri. Foarte frumos, reflectă perfect realitatea.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trecut printr-o situatie similara de curand. Imi place atitudinea ta. Ma bucur ca ti-ai "curatat" viata de oameni care nu meritau, e mult mai bine asa. Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...