Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 1 iunie 2011

Ce mai mare frica a mea - BACUL

-->Neliniste. Stres. Teama. Agonie. Toate sunt amestecate. Chiar nu pot sa ma controla. Timpul trece atat de repede, iar eu nu stiu ce si cum. Pun mana pe carte. Ma apuc sa invat. E prea mult si simt ca nu am habar de nimic . s-au adunat acum toate la sfarsit. Nu stiu de ce imi e mai frica: ca o sa-mi faca praf mama vacanta aceasta care ar trebuie sa fie super, sau ca nu o sa ma duc la facultate unde imi doresc. Eu intotdeauna am fost o eleva buna si am invatat, dar anul acesta nimic nu am invatat si culmea am si o medie foarte mare pe nimic (peste 9,50). Nah ma stiau profii de eleva buna…. Vreau vacanta aceea super care am planuit-o anul acesta cu fetele mele:X Atat imi doresc.  Dar sunt sigura ca nimic nu o sa iasa bine.Intru si in depresie de-acuma….E prima data cand mi-e frica atat de tare de ceva. Plus ca in ultima vreme sunt cam emotiva, ma pierd repede si mi-e ca uit tot acolo la examen .  Poate ma izbeste dracului o masina si mor pana sa dau Bacul, dar in orasul asta nu prea sunt sanse… Ma simt atat de neputincioasa… 



11 comentarii:

  1. Stai cuminte si nu intra in panica...daca ai terminat cu asa medie,sigur esti o fata pregatita.Nu te gandi la Bac...ca la Bac. Cind intri la examen trebuie sa crezi ca te asculta profa ca in timpul anului.Sunt sigura ca ai sa ne dai vesti bune...multa,multa bafta...ca dupa aia urmeaza examenul la facultate.Iti tin pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  2. frica trebuia sa-ti fie cand ai intrat in liceu;acum,bacul este o simpla formalitate pentru cineva care a fost macar 50% prezent pe la scoala;bafta maxima si stres minim

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu ca poate nu prea ai timp acum, dar ai o leapsa la mine pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  4. mda..cam greu s anu intru in panica...

    Nymphetamine cred ca voi da pe ceva legat de contabilitate ca am terminat profilul economic. Mi-AR PLACEA SI ceva bazat pe istorie DAR NU VREAU sa ajung profesoara !

    Lepasa o sa iau, dar diseara ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow... Nu ai de ce să te temi. Bacul este un examen de nivelul notei 7. Vorba cuiva de mai sus, o simplă formalitate.
    Cred că ar trebui să te concentrezi mai degrabă pe ce facultate vrei să urmezi, pt că această decizie chiar îţi influenţează viitorul. Crede-mă, nu ai vrea să te trezeşti la o facultate care nu-ţi place. O faci degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei bine, spune-mi te rog, cum a fost??

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonimule cine esti ?

    Anonimule duminica iti voi da un raspuns CONCRET . oRICUM AM FOST DOBORATA DE EMOTII CEL PUTIN LA MATEMATICA....MI-A FOST FOARTE RAU....

    RăspundețiȘtergere
  8. Ei bine, un simplu cititor, nu te cunosc personal dar ma regasesc in povestea ta.

    Mai ales azi dupa ce toata ziua am auzit ce probleme au fost la bac, nici nu stiu ce ma voi face peste 2 ani cand voi da si eu bacul.

    RăspundețiȘtergere
  9. aM TRECUT CU BINE PANA LA URMA DUPA MULTE EMOTII, FRICA SI STRES ! vOI PUTEA INTRA LA FACULTATEA UNDE IMI DORESC. De pe 3 iulie ora 12 si jumatate a inceput vacanta pt mn !

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...