Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 21 martie 2019

Spirit frant...


Din fanteziile unei visatoare...
Buna din nou, nefericire. Bine m-ai gasit, atat pot sa-ti zic. Ai dormit suficient in mine, ca acum sa te scoli semeata, sa-mi amintesti de ce nu o sa-ti intalnesc niciodata dusmanca, fericirea. Nu mai incape de tine, urato. Zi de zi cresti in mine, tot mai mult. Nici floarea-vietii nu si-ar regasi locul aici.  Nimic nu ma mai scoate la suprafata, spiritul mi-e frant, si viata mi-e pe terminate inca din ziua in care ai rasarit in mine. Tu ai rasarit, si eu am apus. Ce paradox.  Hai inteapa-ma mortal, stiu ca respiri sub pielea mea. O sa ne dam ultima rasuflare impreuna, de mana, singure intr-o mare moarta. Toti ma-ntreaba de viata, dar mie mi-e straina. Toti intreaba de zambetul lasat in urma, dar tu haino, l-ai alungat !!! Dar nu mi-e frica. Ai scurs si ultima farama de frica din mine . Pana si pe asta mi-ai luato, poate aveam un strop de speranta cu mine daca nu o furai .  As vrea sa visez, dar nici asta nu mi-ai permis.

Oricat de mult incerc sa te ignor stiu ca noi nu avem un viitor indepartat impreuna. Noi stim de ce, dar e secretul nostru. E pana moartea ne va desparti… Astept ziua in care o sa ne spunem adio, sa vad cum te mai descurci atunci. Ai sa te agati iar de o inima plina de frumos, ca sa o intoxici. Sper sa dai de cineva care o sa-si doreasca viata, sa te invinga. Eu cu tine nu ma lupt. M-am obisnuit asa, Nu e o scrisoare pe care imi intind lacrimile, doar mi-era dor, de un vechi prieten, scrisul…

Azi ti-am zis nefericire, dar stim ca esti doar o umbra intunecata. Umbra sufletului meu.

11 comentarii:

  1. Very nice post. Thanks for sharing with us.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...