Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 1 septembrie 2016

Sarutul unui "strain" .

Da, sarutul unui strain de suflete, al tau.
Ai  incercat sa saruti vreodata un chip  frumos cu suflet gol ? Presupun ca da. Dar un suflet plin cu otrava altuia ? Sunt blestemate la neuitare eterna, acele inimi.  Povesteste-mi, cum s-a simtit ? Iti evita privirea, nu-i asa ? Si tot timpul isi tinea ochii inchisi  sa-si imagineze ca el/ea e de fapt acolo. 

Printre avalansa de sarutari  pielea ta se va razvrati, iar corpul va urla din toate incheieturile, nu ! Tu  o sa incerci in continuare sa te torturezi  in bratele lui, desi  inima si mintea cu siguranta nu sunt acolo. Era cea mai dura cruzime la care te-ai supus. Tu vrei doar sa uti si sa stergi orice atingere a barbatului la care ti-e gandul. Iar buzele tale o sa-ti sopteasca mereu ca ele nu sunt perechea lor preferata. Si ai sa te opresti, apoi iar ai sa incerci sa o iei de la capat. Te cunosc.

Oh, ce trist ! Dar sufletul, draga mea, pe el nu-l minti….si nici pielea nu o poti pacali… mereu  va freamata dupa a lui mana calda care te imbie la placeri nebanuite. Ti-e prea strain acel om ca sa-l lasi sa te murdareasca, amintirea celuilalt nu  se va distruge asa.  Te trezesti buimacita la realitate si-l privesti  speriata, ca si cum ar fi prima data cand il vezi.  Nu-ti raman prea multe de facut, si…   fugi, fugi,  fara sa te mai uiti inapoi !  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...