Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 25 noiembrie 2015

Iubiri pe hartie


Eu sunt cerul, dar cerul n-are  farmec daca nu straluceste, asa ca te-am ales pe tine sa-mi fii luna si stelele care ma sustin.
Prima iubire nu o uiti niciodata, si ai impresia ca nici una nu va fi la fel. Si asa e, dar asta nu inseamna ca nu va fi mai intens. Iubim la fel, si totusi atat de DIFERIT ! <3 Lumea nu se sfarseste acolo, emotiile o sa-ti umple din nou sufletul, mai devreme decat te astepti. Trece timpul si te trezesti ca infloreste ceva micut acolo, dar care iti face bine. Si brusc raceala din inima ta se topeste, e mai caldut, mai primitor. Incepi sa te simti acasa in propiul suflet, totul ti se pare mai frumos: viata, oamenii…  
Te inmultesc in noptile reci, iar dimineata te scad din nou. Te impart intre vieti si ma chinui sa imi reduc inima la tacere, dar tot o aud cum te striga pe nume.  Ma impotrivesc, dar tu tot cresti in mine.
Trebuie sa ne agatam mereu de astfel de senzatii, sa ne lasam mereu deschisa usa inimii, macar putin. Stiu, la inceput pare dificil, dar ai sa inveti, iti promit, suflet primitor. Eu sunt femeia care noaptea trecuta s-a trezit indragostita de El. A fost pe nesimtite. El inca nu a aflat. Stai linistit, viitorul meu iubit, pana te simt in realitate, am sa te traiesc in fanteziile si visele mele. Ma cunostii prea bine si tu doar stii ca asa incep cele mai frumoase povesti, pe hartie. Paginile astea o sa urle de fericire din ceea ce o sa se nasca intre noi doi. Asa o sa ne umplem noptile, dragule, pana o sa am curaj a-ti marturisi tot ce-ai sadit in castelul sufletului meu.
Tu nu l-ai  reconstruit, tu ai venit cu tencuiala noua, inca de la prima caramida. Chiar si fundatia tot tu ai sapat-o. Ai fost acolo sa ma prinzi de mana mereu. Iti multumesc enorm pt asta. Este usor langa tine, si asta ma atrage. Tu cunosti tot ce este nevoie sa stii despre mine !!! Tu nu ma renegi, sunt in siguranta. Daca imi faci bine de ce sa nu ma agat de tine ? Sa n-ai impresia niciodata ca esti colacul meu de salvare. Tu ma faci sa scot ce-I mai bun din mine, esti exact ceea ce am eu nevoie.
Azi iubesc viata. Simt ca stapanesc intreaga lume. Vreau ca ziua de azi sa nu se mai sfarseasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...