Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 15 februarie 2015

My own hellNu mai pricepi cuvintele pe care ti le tot indruga de mai bine de o luna, vorbe inutile pe care sufletul  nu le mai accepta. S-au retras departe de tine si nu au nici o insemnatate.

 S-au certat cu tine si acum te doare totul. Ca intotdeauna dorintele ti s-au implinit, dar intr-un mod in care iadul ar fi putut deveni casa ta, si tot n- ar fi fost atat de macabru.

Esti egoista. Nu-ti mai pasa de ei,  important este sa-ti inchei rolul mai repede, sa parasesti scena cu o oarecare demnitate, cel putin in aparenta. Mereu au fost importante pentru tine.
Este greu sa te impaci cu asta, chiar daca esti constienta ca o sa pierzi oameni dragi.  Tu inca refuzi ce ti se intampla... Nu esti destul de puternica pt a infrunta asta . 

Ramai cu fericirea ta subreda, chiar daca asta inseamna  sa te afunzi  in ignoranta .

O sa fii bine, cel putin pana la un moment dat. O sa astepti nerabdatoare clipa aia. Si-n tacere absoluta. Intunericul iti e strajer in  urmatorii ani .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...