Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

luni, 7 iulie 2014

Strainul din vis.
Chipuri necunoscute  imi apar in vise si ma intreb, oare cum sunt construite ? Sunt rodul unor dorinte nebanuite sau niste constructii subrede ale subconstientului?

Oare ai trecut in graba pe langa mine, timp in care ti-am aruncat o privire fugara si sa fi fost atat de scurt momentul incat s-a sters din minte ? Ori o sa te intalnesc de-acum incolo ? O sa imi fii prieten,iubit, dusman, sau vei fi barbatul care sta in spatele meu  la rand pt o inghetata cu vanilie ??? 

Si de ce uneori, dupa ce visam, imaginile sunt aparent obscure ? De ce ma trezesc cu atatea intrebari dupa un vis care oricum avea sa se transforme intr-un cosmar  pana la final? Noroc de soarele diminetii care a dat alarma....

O sa te caut, nu doar in vise, ci si in viata reala. Ce sanse am sa te gasesc, strain cu par de abanos ? Aveai  parul lung si prins lejer in coada. Nu am cum sa nu imi amintesc acest detaliu caci pareai  innebunitor de sexy, imaginea unui latin autentic. Desigur, te ajuta si silueta perfect armonioasa. Iar hanoracul acela gri care il purtai imi parea cunoscut, de la cine l-ai imprumutat ?

Cel mai mult mi-ar placea sa iti revad ochii aceia negrii, atat de profunzi... ascundeau pasiune si mister amestecat cu o blandete nemaipomenit de ademenitoare.... nu ai cum sa te impotrivesti acelei priviri. Iar acele brate pline de forta pe care le-am simtit cand ne-am imbratisat nu le-am mai cunoscut; aveam impresia ca am ajuns acasa, departe de mine orice ganduri sumbre..

Si de ce m-ai lasat sa plec, prostule ? Ah’ da... traiam intr-o fantezie....

Si totusi , esti visul sufletului meu... Am sa-mi petrec restul zilelor  cautandu-ti  chipul printre sutele de trecatori...  Nu o sa ma las, pot investi mult timp cand vreau sa alerg dupa un vis.... si chiar de nu te voi prinde macar stiu ca am incercat pana m-au lasat puterile.

A ta, pentru totdeauna.

2 comentarii:

Soapte ratacite...