Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 23 mai 2013

People leaves...



Si imi e asa greu sa accept unele lucruri. Asa e lumea, si dura realitate.Cei dragi te parasesc.Nu trebuie sa te bazezi pe NIMENI in aceasta viata. Stiu ca am zis-o de n ori insa o s-o continui sa repet pana ma obisnuiesc cu realitatea, pana cand voi inceta sa mai cred ca cineva va fi acolo  sa te prinda de mana cand cazi, cand cei din jur te doboara miseleste,cand te simti singur, cand doresti sa iti imparti bucuriile cu cineva, un prieten. Da, un prieten,nu barbatul cu care vei ajunge sa iti imparti viata, trebuie sa mai existe o persoana de baza. Asta spune fantezia din  mintea mea, dar la naiba… NU E DELOC ASA PT NIMENI. Oamenii carora le-ai fost alaturi, si ti-au fost si ei negresit te uita !!! Numai dau doi bani pe tine. Poti sa si mori ca nici macar o lumanare nu iti vor aprinde.

Mie mi-e bine asa cum imi este, de cand a patit niste chestii am renuntat la aceasta idee, si a trecut mult timp. Insa de multe ori am speranta pentru cei din jur, nu ma mai gandesc la mine… poate am fost eu de vina pt ca sunt dificila, poate nu, n-are importanta, dar ei…ei nu merita asta. Au nevoie de  o persoana de baza, si nu cea trecuta in certificatul de nastere sau de casatorie. Nu sunt dezamagita pentru mine, ci pt cei din jur.Eu sunt si voi fi mereu INDEPENDENTA emotional, nu ma mai agat de oameni, ma descurc foarte bine.Urasc sa ma simt datoare. Si mereu am ramas recunoscatoare persoanelor care m-au ajutat din propie initiativa, fara sa astepte nimic la schimb.

Dezamagire si dezgust, Atat imi ramane pt persoanele de genul. 
   Prietenii eterne, iubiri de vis - cele mai mari minciuni, minciuni ce reusesc sa doboare multi oameni.  Am trecut de faza aia.


P.S Cold heart are stronger . 

7 comentarii:

  1. Din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti te dezamagesc intr-un fel sau altul. De aia mereu spun ca singura persoana pe care ar trebui sa te bazezi esti... tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt oameni care nu merita atentia ta, sunt oameni care nu stiu sa fie sinceri si sa te accepte asa cum esti. Dar sunt si oameni care pot fi langa tine, sunt oameni care iti intind mana atunci cand cazi. Ei te ajuta sa te ridici. Trebuie sa ai sugletul deschis si sa ii primesti in viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Dezamagire si dezgust, Atat imi ramane pt persoanele de genul. " - Nu te pot contrazice ..cel putin nu aici cand ai mare dreptate . Cand pana si familia nu-ti este aproape sa te sustina , sa te inteleaga , sa-ti accorde macar 5 minute de "confesiune in familie"...ce mai poti cere de la un strain - el este oricand liber sa-ti dea in cap cu ceva. !! :) dar vorba ta.."am trecut de faza aia" .

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumea dezamageste :-j
    Si persoanele pe care le iubim din tot sufletul de cele mai multe ori ne inlocuiesc..Si sunt oameni pe care ii iubim ,desi ei ne rasplatesc cu indiferenta,desi primim inapoi iubire cu forta.Astia-s oamenii..Cat despre prieteni...cei care te iubesc asa cum meriti,vor ramane mereu acolo,oricand,oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  5. era o vorba, ne nastem singuri, murim singuri...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu şi blog-ul tău sunteţi praf. Dă-ţi foc! :)

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...