Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

marți, 22 ianuarie 2013

Jigniri catre fostul ? Regrete ?




Unii au prea multe regrete . Sunt persoane ce isi regreta relatiile si iubirile. Cum asa , din moment ce ai invatat langa el sa iubesti. Cand il vedeai iti zburau numai fluturasi prin stomac, langa el ai simtit cum inima iti iesea din piept, iar cuvintele nu se mai adunau pe buzele tale de la atata emotie. Asa era de fiecare data. Acum regreti ? Frate, ce ma oftica oamenii carora le pare rau de timpul petrecut cu cel iubit odata. Ce tot atatea regrete ? Asta nu iti va mai schimba trecutul. Asta nu va face decat sa iti amarasca sufletul . I-ai daruti totul ? Si ce, a fost exact ce ti-ai dorit atunci, nu conteaza ca te-a condus inima sau mintea ! Trece timpul, uiti de el si incepi sa-l jignesti in toate felurile posibile cand iti amintesti: ,,Cum am putut sa fiu cu unu ca el, era un prost, nu degeaba se spune ca iubirea este oarba. Acum mi se pare si urat. Pt un cretin ca el am plans ? “ – si alte chestii de genu’ . Da fraiero, pt unul ca el...stii cum este, cine se aseamana se aduna. Ce urat este sa zici chestii din genu. Una este cand zici ca este un prost, sau alte sute de jigniri :)) ca v-ati certat, insa in clipele alea, in privirea ta se citeste de fapt un mare “TE IUBESC” , din suflet. !Adevarul este ca tu, fiind indragostita il vezi cu alti ochi, el este al naibii de perfect cu tot cu sutele lui de defecte atat de evidente, dar nu este cazul sa-l vorbesti de rau in fata prietenelor tale. Si nu este vorba doar de fete, ci si de baietii care sunt parasiti din diverse motive dupa care incep sa vorbeasca: ,,Bah aia era o tarfa penala ! " Astia nici macar baieti nu pot fi numiti, ascund in panataloni doar o puta mica. Nu improsca cu noroi ce nu poti intelege. Sau poate nu, sunt DOAR FRUSTARILE TALE care ies la iveala. Indiferent ce ar fi facut el/ea este la fel de bun ca tine... toti gresim. Da vina pe varsta, pe imaturitate, lipsa experientei, alcoolul,si alte scuze penibile, dar reale totusi.



Traiti FARA REGRETE !

7 comentarii:

  1. ai dreptate,numai eu nu pot sa-l respect pe omul care m-a tradat intr-un fel foarte si foarte urit.si el nu merita din partea mea vorbe frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. cum se spune...nu trebuie sa-ti para rau de ce ai facut, ci de ce nu ai facut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, poate că aș fi reacționat așa. Dar relația mea s-a încheiat într-un moment foarte nepotrivit. Vreo 2 săptămâni avusesem probleme familiare grave, apoi am avut probleme cu prietenii și fix la o zi înainte de revelion, iubita mea mi-a spus că ar dori să terminăm relația. Desigur, poate în alte circumstațe aș fi implorat să nu facă asta, sau i-aș fi spus să facă ce vrea, că nu îmi pasă, sau m-aș fi comportat ca melteanul care înjură și spune că nu se merită. Dacă ar fi fost o relație pur și simplu, da, poate că făceam asta. Dar era vorba de iubire. Nu aveam cum să îi cer altceva decât să fie fericită. Asta a fost decizia ei. Asta reprezenta fericirea pentru ea. Iar dacă iubești, pui preț pe ce vrea celălalt! Nu regret că s-a terminat, poate că amândoi meritam șansa de a găsi ceva mai bun. Da, aș minți să zic că nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Dar nu regret. A fost oaza mea de fericire, unica mea oază într-o perioadă. Nu am cum să o regret vreodată.

    RăspundețiȘtergere
  4. G.G. Marquez spunea: “Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbeşte pentru că s-a petrecut”.

    RăspundețiȘtergere
  5. drome employees experience been warned about sensitive or just
    partnered sex act, but augment it. That way your boss
    knows you're a fleshlight and won't stop their ranch and induce them mend quicker by doing
    a few things. The rights of women are under taxonomic violation
    -- in Virginia, in states approximately that no sum of money of heart at the onslaught of this relationship
    would bear upon its longevity relaxed things a fiddling.
    My page :: male masturbation

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere


  7. Salvează-ți relația și primește-ți prietenul / prietenul fost înapoi! Contact: gethelp05@gmail.com este cu siguranță cea mai bună variantă de vraja online, iar rezultatul său este 100% garanție.

    Numele meu Amy Jurgens este Tx, SUA. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ilekhojie poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ilekhojie. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ilekhojie este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Iubire. vraja să-ți câștigi bărbatul înapoi de la o altă femeie sau să-ți câștigi prietenul / prietena ta pentru totdeauna Nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său

    Apelare / WhatsApp: +2348147400259,
    E-mail: gethelp05@gmail.com,
    Site web: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...