Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 18 noiembrie 2012

Schimb de priviri... :>

Fanteziile unei visatoare !
              Ah’ avea privirea aia seducatoare, care-ti face pulsul sa creasca, si-ti fura mintile.... Te innebuneste ! Imi doream sa-l prind salbatic de par , sa ma desfat cu mainele pe trupul lui incredibil de perfect,  apoi sa-mi infing unghiile in carnea lui. Trupul cersea mangaierea blanda a palmelor lui pe pielea mea. Trezise in mine pasiuni nebune ce doreau sa fie dezlantuite . Imi simteam trupul cuprins de o mie de fiori ascunsi, parca de-abia treziti dupa un somn lung.  Voiam sa fiu sub dominatia lui. Fantezia-i incediara...  Nu credeam ca un strain ar fi putut sa imi taie respiratia cu un zambet, si sa-mi trezeasca toate simturile. Intre noi se nascuse o chimie puternica, ce n-ar fi putut fi contestata de nimeni si nimic in lumea asta !

              Ne intelegeam atat de bine prin zambete, si flirturi nevinovate din priviri. Ne-am zis atat de multe.... parca ne-am cunoaste de o viata intreaga. Nici nu-si imagina ce fel de ganduri se ascundeau in mintea mea...  Dupa un schimb indelungat de priviri indiscrete, brusc, se indrepta catre mine. Nu scoate niciun cuvant si ma saruta ca si cum ar fi fost sfarsitul lumii, cum nimeni nu a mai facut-o pana in acel moment. Pasiunea crestea delicios intre noi, cand, dintr-odata se opreste. Cu mainile-mi ridica capul usor, ma priveste patrunzator, si  imi sopteste aplecandu-se catre urechea mea:
            - Pacat,  ti-am gustat buzele, sunt buze arse de dor...  Poate altadata ne vom revedea. Mi-a facut o deosebita placere sa vorbim asa prin zambete, fara cuvinte. A fost atat de graitor, incat imi doresc sa te cunosc mai bine, insa cand vei fi pregatita si tu.

            Imi intoarce repede spatele, fara sa mai am timp sa ma justific. N-am putut sa-l opresc. Ma blocasem. La naiba ! Avea dreptate ! Il privesc cum se indeparteaza... Cu fiecare pas ce-l facea ma trezeam la realitate. Inima mi se facea tot mai mica, si-mi apar in minte tot mai multe imagini cu iluzia. Imi este tatuat  in suflet si-n gand, insa pentru cateva minute am reusit sa uit complet de el, si asta mi se parea o realizare extraordinara.

            I-am citit pe chip dezamagirea. .. El se intorsese la aceeasi masa, langa prietenii lui. Din cand in cand mai arunca cate o privire, urmata de un oftat adanc...

12 comentarii:

Soapte ratacite...