Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 1 august 2012

Prima iubire .



                 Hai sa ne imbatam iarasi cu aroma clipelor de iulie, cand privirile noastre s-au intalnit  pt prima oara, si inima ne-a luat-o razna. Era o adevarata nebunie in sufletul nostru. Picaturi de iubire ne atinsesera sufletele dornice de un nou inceput. Tot in acea seara buzele noastre s-au impreunat...gasise perfectiunea… Ne simteam invincibili de fiecare data cand ne regaseam unul in bratele celuilalt. Fiecare revedere imi dadea aripi, era mai intensa,  din ce in ce mai bogata in emotii stranii,  si simteam fiori straini ce nu-i cunoscusem pana sa te-ntalnesc pe tine,,baiatul cu buze de foc si ochi negri, fiu al noptii…
                 Mai tarziu…mult mai tarziu mi-am dat seama ca toate aceste simtome se regaseau intr-un cuvant foarte simplu: DRAGOSTEA.  Nu aveam nevoie de motive, ne lasam condusi de iubire, inima simtea cel mai bine  toate cuvintele ce nu reuseam sa le rostim. Iti mai amintesti cand ne ascundeam sub stele-n noapte ? Nici unul din noi n-ar fi crezut ca povestea noastra avea sa se sfarseasca in cele din urma .
                 Timpul vindeca asa se spune… cu mult timp in urma credeam ca asta-I doar un cliseu ieftin insa mai tarziu am realizat ca totul are un sens, la fel si aceasta vorba. Oamenii vin si pleaca… insa din fiecare poveste indiferent cat de durereoasa pare pe moment invatam ceva ce ne va ajuta in viitor enorm….daca nu au ramas inseamna ca doar asta le era menirea ... Si-am invatat destule ... :)

Fanteziile unei visatoare !

5 comentarii:

Soapte ratacite...