Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 1 august 2012

De dor pt cei ce-au plecat...



Mi-as dori ca totul sa fie ca INAINTE.... unele lucruri mi se par IMPOSIBIL DE CREZUT, indiferent cat timp ar fi trecut. Mi-e dor de acele vremuri. As vrea sa cred ca exista macar o speranta ca totul va reveni. Nu conteaza daca nu e azi, maine... poate sa fie si peste cativa ani, doar sa se intample caci voi fi aici cu bratele deschise:(  Nu m-as fi gandit ca unele persoane nu vor fi alaturi de mine in momentele cele mai importante din viata mea.

Si azi...dupa atata timp...am rememorat persoanele care odata imi faceau viata placuta presarandu-mi zambete si rasete pe chipul macinat acum de valuri de amintire ce in zadar ma chinui sa le uit ,  protejandu-ma intr-un fel sau altul, aruncandu-mi o incurajare insufletita de optimist si un sfat bine venit. De la fiecare am invatat cate putin. Unele persoane se mai pot intoarce daca isi vor mai dori, caci voi fi aici insa altele sunt DINCOLO…si-mi aud ruga, sunt sigura de asta insa nu simt ca ma asculta... poate ca n-am destula credinta…

Si totusi n-am gresit cu nimic fata de UNELE persoane insa au preferat  sa se ascunda fara nici o explicatie; Si raspunsurile pe care le-am cautat ? Inca-mi amintesc intrebarile… cel mai “graitor” raspuns a fost tacerea. Pacat ca nu stiu sa descifrez asta.. Acum , poate m-am mai maturizat caci numai caut nici un raspuns de la UNELE persoane, intrebarile le-am pastrat la loc sigur pt timpul potrivit, iar furia si sila le-am sters din suflet  . Poate sa cada si cerul caci eu voi astepta cu mare drag. Nu o sa vreau scuze sau explicatii, doar o simpla imbratisare sincera ! 

Cu toate astea sunt multumita caci in acest timp am mai castigat persoane valoroase de partea mea, insa amintirile nu se vor schimba niciodata. Persoanele noi aparute in viata mea, persoanele vechi... pe toate le-as vrea in viata mea... pt ca ... tin la ele

P.S Postare dedicata celor plecati dintr-un motiv sau altul .

Fanteziile unei visatoare .

4 comentarii:

  1. Foarte frumos.Am si eu persoane care au plecat si care vor pleca în curind si mi se face dor de ele mai mult dupa ce ti-am citit postarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori e inevitabil sa impiedici plecarea unor persoane,insa plecarea unora inseamna venirea altora,exact cum ai zis si tu,au mai venit alte persoane valoroase care poate n-ar fi aparut daca altele n-ar fi plecat.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...