Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 31 martie 2012

Doar un vis


Fanteziile unei visatoare !!!

Aici ma simt vie. Aici tot golul din suflet se umple devenind o oaza de sentimente: iubire, tristete, fericire,  mandrie, entuziasm, bunatate, pasiuni, amintiri si chef de viata. Aici totul se intensifica. Ce-I drept acesta imi este locul… totul devine minunat de imperfect, dar este o imperfectiune PERFECTA. Aici imi gasesc echilibrul interior, iar asta ma sperie…e prea frumos sa fie adevarat. E o lume de vis,.alaturi de bunii mei prieteni care mereu imi vor fi alaturi !

In acest loc mirific pana si simplu gand face minuni… nu inteleg cum pot simti atata dragoste cand am cunosct atatia baieti draguti, si diferiti…nu inteleg cum de acelasi el imi bantuie gandurile…. El ma completeaza, el ma face sa trec prin toate starile posibile, de la bucurie la tristete, si invers .

Si ne-am privit ochi in ochi. Privirea lui a cazut ca un fulger binevenit in inima mea. Aveam nevoie sa ma simt implinita. As fi vrut sa-l gasesc undeva in adancul sufletului, dar nu m-as fi asteptat niciodata sa se intample.

Intr-un moment de nebunie fug disperata si-I sar in brate. Il sarut luuung si apasat cu o pasiune nemaintalnita, o pasiune nemuritoare…. Nimic n umai exista in jur, decat focul dintre noi.

-         Te iubesc. Nu te pot uita, este un sentiment mai presus decat mine, iar eu voi lupta pentru tine indiferent de consecinte.

-         Nu este nevoie,  raza mea de soare. Ti-am simtit lipsa, desi stiu ca oriunde am fost te-ai gandit la mine, si m-ai ajutat. Mereu ai fost acolo sa ma sprijini. Neconditionat fara sa ceri nimic la schimb. Ai o inima mare. Cand ai plecat, in urma cu un an, nu am realizat ce mult insemni pentru mine. Tacerea ta practic ma omora in interior… ma stingeam incetul cu-ncetu'… imi prinde mana si ma saruta gingas. Raman fara cuvinte. Sunt blocata cateva secunde, dupa care imi aud numele.
-         Marry, este ora 7 A.M. Trebuie sa pleci la munca, deja ai intarziat !
Brusc imi ridic capul si ma scufund cateva secunde printre franturi din visul ce-a trecut… usor ma bag iar in plapuma, cu ochii atintiti catre pereti albi, ce nu-mi inspira NIMIC…
- Astazi nu merg….o sa sun o colega sa ma inlocuiasca…

6 comentarii:

Soapte ratacite...