Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 4 mai 2011

Muzica NU ne reprezinta

               Mars mah , tu ala care cataloghezi oamenii dupa muzica ce o asculta cei din jur. E o tara libera si ascultam ce ni se pare ca suna bine ! Eu una ascult muzica de toate genurile aproape incepand cu rapp si terminand cu melodii din astea cu versuri siropoase, de dragoste .! Playlistul meu e full de Andra, Miley Cirus, diversi dj din showbizul romanesc alaturi de Chelo, Sisu si B.U.G Mafia, Spike si altii ca ei ! Asta ma face o romantica incurabila sau o vagaboanta drogata ? Nu prea cred ! Muzica pe care o ascultam NU ne repezinta. Ce dracu mah nu mai fiti asa surprinsi cand o fata care nu pare genul asculta rapp romanesc ! E doar muzica buna !
              Alte melodii care imi plac si le ascult foarte des : Nane- Glume, Cabron- Dependent sau Joint, B.U.G Mafia- N-ai fost acolo, La Fel De Prost Ca Tine; Parazitii-Cum sa jignesti o femeie; Spike- Panica si Realitate; Guess who – TU si Flori ilegale; Grasu' XXL – Jos, jos si pizd@ la volan; Sisu – Complementar; Chelo – Unde se termina visele; Vescan- pleaca; DaOne - Surpriza (ultimele sunt mai noi ) Care e parerea voastra cititori ?
               Uite o melodie care pe mine personal ma binedispune ! Nu stiu de ce, dar imi ofera o stare super high si nu am fumat niciodata nimic fratilor:)))

 

P.S Sunt fericta !  ♥♥♥

4 comentarii:

  1. eu tot nu pot sa ma abtin sa nu ii cataloghez pe cei care asculta manele drept inculti si idioti sau .... nu mai zic :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ascult rapp romanesc, gen Vescan, Cumicu, s.a. , fiecare asculta ce vrea si ce`l face sa se simta bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Nu se scrie rapp, ci rap.
    2. Rap-ul nu este muzica, ci rimele. Muzica este hip-hop-ul.
    3. Miley Cyrus este un produs Disney, o afacere de milioane de dolari care-i învaţă pe copii numai tâmpenii.
    4. Mulţi dintre cei care ascultă hip-hop fac parte din pătura defavorizată, deci nu au cine ştie ce educaţie (sunt şi excepţii).
    5. Mesajele rap-ului sunt în general violente, misogine, materialiste şi reflectă un stil de viaţă de ghetou, de ilegalitate şi combinaţii.

    Fiecare ascultă ce vrea, dar e bine să asculţi şi cu cap, asta vreau să spun.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...