Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 28 aprilie 2011

Nu credem in soapte FALSE


        Piesa asta ar trebui sa deschida ochii multor fete idioate care pun botul la toti prefacutii, vorbe de rahat, de ,,soapte la ureche". Multe din ele sunt numai minciuni.. Uita de promisiuni FALSE si lasa fericirea sa se rasfranga asupra ta. Nu cauta fericirea in persoana NEPOTRIVITA, in persoana in care te face sa suferi zi de zi ! Nu deveni o epava de sentimente doar pentru ca ai fost dezamagita in iubire. Da, stiu te-ai simtit distrusa, ai vrut sa dispari, te-ai simtit incapabila, ti-ai pierdut speranta si increderea in cei din jur si in tine, dar toate TREC, trebuie sa invatam a ierta pentru a da iubirii o noua sansa . Nu lasa loc de ura orice ti-ar fi facut !
        Intr-o buna zi gasim dragostea aia ADEVARATA ce multe si-o doresc. Asta e sfatul meu  astazi, pentru mine si pentru VOI ! Eu una invat sa tin cont de el si imi iese ! Sper sa o tin tot asa !

        P.S. E din ce in ce mai bine !

8 comentarii:

  1. dragostea adevarata. nu e greu sa o gasesti, ci sa o pastrezi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si totusi nu cred ca exista fata ,femeie care sa nu fi suferit din dragoste ,de altfel si foarte multi barbati se lasa mintiti , oamenii sunt oameni ,poate ca trebuie sa nu incepem sa plangem atunci cand o relatie se termina ,ci ar trebui sa fim fericiti ca am reusit sa avem un moment de claritate.Daca nu incercam tot felul de relatii de unde vom stii ce inseamna viata reala?Pentru a gasi dragostea adevarata trebuie sa incercam mai multe experiente cu persoane diferite ca si caracter ,caci poate vom ignora o persoana care ne arata si defectele in favoarea uneia care pare perfecta si vom descoperi ca " sufletul pereche" e doar un mit ,el exista doar daca noi invatam sa-l acceptam pe celalalt.Trist vei fi dupa terminarea orcarei relatii ,doar ca viata merge inainte si tradarea se uita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ai sti ca ascult obsesiv de vre-o 2 luni piesa asta...... Marfa rau :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare piesa :)

    P.S. Mare dreptate ai Lavinia !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru piesa..nu am cuvinte, se numara printre preferatele mele. Este prea adevarata.
    Si Lavinia si Azucena au foarte mare dreptate.

    Doar ca uneori..inimii nu ii poti porunci de cine sa se indragosteasca, iar unele nu au taria sa puna punct doar de teama de a nu ramane singure sau din cauza ca sunt prea oarbe. Unele nu se trezesc la realitate, pentru o clipa de fericire au 10 de dezamagire.. pe subiectul asta oricum ar fi mult prea multe de spus...

    Esentialul ar fi ca trebuie sa deschidem ochii bine...si sa avem grija, oricare dintre noi sa avem grija si sa fim mai precauti.
    Si..dragostea adevarata da peste tine atunci cand te astepti mai putin.

    Frumoasa postare.. bafta in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place cum te incurajezi:)
    Sper sa iti reuseasca:)
    Sper sa imi reauseasca si mie:)
    Te sustin!!!

    Melodia e superba:) O ador:X
    te pup o seara faina:X

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...