Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 14 aprilie 2011

Am cunoscut un om !

-->
                             Azi am iesit la un suc cu prietenii, am stat de vorba, am fost uimita si am si ras. Poate va intrebati de ce am fost uimita. Am cunoscut un om absolut GENIAL. Mi-au zis fetele ca tipul  e extraordinar, dar nu le-am crezut, mi se pareau ca exagereaza, il ridicau prea tare in slavi, dar trebuie sa recunoasc ca au avut dreptate. Are o gandire cu adevarat super, nu ma asteptam, iar teoriile lui sunt atat de reale, le stie pe toate. Pe langa toate acestea are si darul de a citi oamenii PERFECT. Nu imi vine sa cred, era prima data cand am stat de vorba cu el si nici dupa 15 minute imi trantise deja doua adevaruri in fata despre mine ce au legatura cu viata mea personala, fara sa spun eu prea multe. Si asta a fost doar inceputul, au mai urmat si alte chestii...o singura data nu a nimerit, atat, iar eu nu sunt o fire chiar asa de usor de citit. Sa nu credeti ca vorbesc despre un om batran cu experienta vietii, nu domnilor are doar 25 de ani ! ABSOLUT GENIAL !
                               O sa incerc sa ma bucur in continuare, dar o umbra de tristete imi intuneca chipul si nu am nici un raspuns, nu-mi dau seama ce imi lipseste ! Sau poate stiu, dar nu vreau sa recunosc. Oare voi gasi raspunsul in privirea Lui ? Cand zic ,,Lui" ma refer la El cel ce odata reprezenta ceva pentru mine...

6 comentarii:

  1. Daca ai intalnit pe cineva asa de genial si pe deasupra care sa si existe in realitate... esti norocoasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem momente in viata cind nu facem alegerea corecta.De multe ori alegem cu inima.Trebuie sa punem in balanta mai multe calitati la un om.Sint cazuri ca nici dupa zeci de ani nu cunosti cu adevarat pe cel de linga tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela cred ca ai inteles gresit, nu e un tip care sa-mi placa, imi place cum gandeste, e o noua cunostinta...:) nu are treaba inima aici

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inteles perfect,eu am spus in general.

    RăspundețiȘtergere
  5. avem multe de invatat de la astfel de oameni

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca nimic nu e intamplator.Poate a aparut in viata ta ca sa aduca fericirea.:)

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...